Άγνωστες πτυχές της ζωής Ονούρ - Σεχραζάτ

Και τα κρυφά τους ταλέντα

Άγνωστες πτυχές της ζωής Ονούρ - Σεχραζάτ

Πολυτάλαντοι είναι οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης τουρκικής σειράς «Χίλιες και μια νύχτες» που και χθες έκανε πολύ καλά νούμερα...38,8 στο σύνολο και 31,7 στα νεανικά κοινά.


Ο Ονούρ και η Σεχραζάτ, το ζευγάρι που έχει κλέψει καρδιές με τον έρωτά του, βρέθηκε σε τηλεοπτικό σόου στην τουρκική τηλεόραση.


Ο Χαλίτ και η Μπρεγκουζάτ, όπως είναι τα πραγματικά τους ονόματα τραγούδησαν και ενθουσίασαν το κοινό...


Ακόμα κι όταν η γοητευτική Τουρκάλα ηθοποιός ξέχασε τα λόγια ο αγαπημένος την κάλυψε με τη ζεστή φωνή του, όπως ακριβώς κάνει και στο σίριαλ κάθε φορά που εκείνη - σύμφωνα με το σενάριο - είναι σε δύσκολ�� θέση.


Ο Ονούρ και η Σεχραζάτ που γνωρίστηκαν στα τηλεοπτικά πλατό το 2006 και παντρεύτηκαν πριν από ένα χρόνο για τους ανατολίτες είναι κάτι σαν το ζευγάρι Μπραντ - Τζολί!


Τα μέσα ενημέρωσης τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Ο γάμος τους, η γέννηση του παιδιού τους αλλά και κάθε τους εκδήλωση γίνεται πρωτοσέλιδο!


Το σήριαλ όμως φαίνεται ότι έχει προκαλέσει «χοντρό κόλλημα», και στους τηλεθεατές των ευρωπαϊκών και ασιατικών χωρών όπου παίζεται ακόμα και στους Αυστραλούς...


Ο Χαλίτ είναι 40 ετών , γιος του ηθοποιού Σαΐτ Εργκέντς και έχει μια αδερφή με νοητική αναπηρία: «Υπάρχει μια άλλη διάσταση στη ζωή μου. Όταν έχεις έναν τέτοιο, ξεχωριστό, άνθρωπο στην οικογένειά σου, καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν μερικές αγάπες που σπάνια συναντάς στον κόσμο», έχει δηλώσει ο γαλανομάτης ηθοποιός.


Η Μπεργκιουζάρ Κορέλ κατάγεται από μια αυστηρή οικογένεια με δεσποτικούς γονείς. «Ο πατέρας μου με καταπίεζε, δεν ήθελε να με αφήσει να φύγω. Η αγάπη του για μένα ήταν πολύ μεγάλη και ήθελε πάντα να ελέγχει τη ζωή μου. Έτσι καβγαδίζαμε συχνά».


Οι συχνοί καβγάδες οδήγησαν την Μπεργκιουζάρ μακριά από την οικογενειακή εστία και από πολύ μικρή έπρεπε να δουλέψει. Ταξίδεψε στην Αμερική και κατά τη διάρκεια της παραμονής της εργάστηκε ως σερβιτόρα και μπαργούμαν αλλά και σε εταιρεία καθαρισμού γραφείων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top