Χώρισε και τσιτσιδώθηκε ο Marc Jacobs

Από την... στεναχώρια έβγαλε άρωμα αλλά και τα ρούχα του

Χώρισε και τσιτσιδώθηκε ο Marc Jacobs

Ολόγυμνος και λαδωμένος σαν μπριζόλα στο ταψί φωτογραφήθηκε ο Marc Jacobs για να προωθήσει το νέο του ανδρικό άρωμα. Στο μεταξύ, ο σύντροφός του, Lorentzo Martone, επιβεβαίωνε τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

Φορώντας μόνο το άρωμά του, ονόματι «Bang», ο σχεδιαστής της Lοuis Vuitton ξάπλωσε με ένα τεράστιο μπουκάλι ανάμεσα στα πόδια σε ένα κρεβάτι στρωμένο με αλουμινόχαρτο. Πάλι καλά δηλαδή που δεν... τηγανίστηκε, με τόσο λάδι στο σώμα του και την θερμοκρασία από τα λευκά φώτα στο «κόκκινο»!

«Προσπαθήσαμε να το συνδυάσουμε με ρούχα, αλλά δεν δούλεψε», έσπευσε να δικαιολογήσει την γύμνια του ο άνθρωπος που ντύνει τους πιο γνωστούς σταρ και κέρδισε το φετινό βραβείο του Σχεδιαστή Γυναικείων Ρούχων του CFDA.

Εμείς που είμαστε πιο ψαγμένοι, πάντως, θα σας πούμε ότι ο Marc δεν έκανε και κάτι πρωτότυπο: στο παρελθόν είχε τσιτσιδωθεί για να διαφημίσει την νέα τσάντα Stephen Sprouse της Lοuis Vuitton. Τότε, πάλι ξάπλα σε κρεβάτι ήταν (με φούξια σεντονάκι) και ανάμεσα στα πόδια είχε... το χέρι του!

Κατά την διάρκεια ενός λαμπερού πάρτι για το άρωμα στο Λονδίνο, ο σχεδιαστής κράτησε κλειστό το στόμα του για τις φήμες περί χωρισμού του.

Πάλι καλά που έγραψε ο Lorenzo στο Twitter του δηλαδή και μας λύθηκε η απορία: «δεν είμαστε πλέον μαζί. Έχουμε χωρίσει εδώ και δύο μήνες. Δεν πρόκειται να κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο. Είμαστε καλά», ήταν το μήνυμά του.

Οι πρώτες φήμες περί χωρισμού κυκλοφόρησαν στα τέλη Απριλίου αλλά επιβεβαιώθηκαν μόλις σήμερα.

Κρίμα και είχαμε χαρεί με τον γάμο τους στο κότερο και τα fashionable παιχνίδια στις παραλίες του Saint Tropez...

Δείτε την νυν και την πρώην γυμνή φωτογράφηση του Jacobs

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top