Ιγκλέσιας: «Θα κάνω γουότερ-σκι γυμνός όπως υποσχέθηκα»

Το είχε υποσχεθεί αν έβγαινε πρωταθλήτρια κόσμου η Ισπανία

Ιγκλέσιας: «Θα κάνω γουότερ-σκι γυμνός όπως υποσχέθηκα»

«Το στοίχημα είναι στοίχημα» λένε θέλοντας να δείξουν ότι ο σωστός άνδρας τηρεί την υπόσχεση του.

Και ο Ενρίκε Ιγκλέσιας είναι πέρα για πέρα σωστός καθώς όχι μόνο θυμάται τη δήλωση που είχε κάνει πως αν η Ισπανία αναδειχθεί πρωταθλήτρια κόσμου στο Μουντιάλ Νοτίου Αφρικής θα κάνει γουότερ-σκι γυμνός, αλλά δήλωσε πως σκοπεύει να τηρήσει την υπόσχεση του!

Φαίνεται πως ο Ενρίκε είναι από τους ανθρώπους που κρατούν το λόγο τους ακόμη κι όταν υπόσχονται κάτι extreme! Άλλωστε, και ειδικά αναφορικά με το Μουντιάλ, δεκάδες είναι οι διάσημοι που διατείνονται (πριν την έναρξη του) ότι αν το πάρει η μία ή η άλλη χώρα θα κάνουν κάτι τρελό, χωρίς φυσικά να τηρούν το λόγο τους όταν η πρόβλεψη γίνεται πραγματικότητα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, όμως, δεν αρκέστηκε μόνο στο να «προειδοποιήσει» ότι θα κρατήσει το λόγο του αλλά έκανε και χιούμορ: «Απλά χρειάζεται να κάνω αποτρίχωση με κερί πριν το κάνω» δήλωσε στο people.com.

Όπως δήλωσε ο σέξυ υιός του Ισπανού τραγουδιστή Χούλιο Ιγκλέσιας «σκοπεύω να το κάνω σε παραλία στο Μαϊάμι κατά τη διάρκεια της νύκτας για να μη με συλλάβουν οι αστυνομικοί. Από την άλλη βέβαια το έχω ως απορία: γίνεται να συλληφθείς επειδή έκανες γουότερ-σκι γυμνός;».

Πάντως, όπως φαίνεται, οι αστυνομικοί της περιοχής ή…όσες θαυμάστριες θελήσουν να δουν 100% «εκτεθειμένο» τον σέξυ Ενρίκε δεν είναι η βασική έννοια του τραγουδιστή. Όπως δήλωσε ο ίδιος «αυτό που κυρίως με ανησυχεί είναι μήπως πέσω στη θάλασσα το βράδυ. Υπάρχουν αρκετοί καρχαρίες εκεί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top