Δεν αντάλλαξαν ματιά Δάντης-Θεοδώρου στα δικαστήρια

Απερρίφθη το αίτημα κατάσχεσης της Θεοδώρου

Δεν αντάλλαξαν ματιά Δάντης-Θεοδώρου στα δικαστήρια

Με λίγα λεπτά διαφορά έφθασαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Χρήστος Δάντης και Φλώρα Θεοδώρου χωρίς όμως να ανταλλάξουν ούτε κουβέντα ούτε βλέμμα.

Οι διαφορές που χωρίζουν το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι πολλές και η απόσταση μεταξύ τους λίγα μέτρα αλλά στην ουσία… αγεφύρωτη.

Σήμερα συζητήθηκε στο δικαστήριο το αίτημα της Φλώρας Θεοδώρου για συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας του Χρήστου Δάντη έναντι του ποσού των 341.000 ευρώ, η οποία όμως και απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Οι ίδιοι προσπάθησαν να μη διασταυρωθούν καθόλου και να περιορίσουν την κοινή παρουσία τους σε χώρο στην παρουσία τους στην αίθουσα του δικαστηρίου στην οποία το κλίμα ήταν κυριολεκτικά παγωμένο μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων.

Ο Χρήστος Δάντης με γιλέκο και casual ντύσιμο, αγχωμένος αλλά ενίοτε χαμογελώντας δε θέλησε να δηλώσει κάτι σχετικό με την υπόθεση. Αντίθετα ανέκφραστη αλλά γεμάτη αγωνία, η Φλώρα Θεοδώρου αναρωτήθηκε: «Τι θέλουν να κάνω; Να φύγω από το σπίτι. Ο Χρήστος είναι αυτός που δεν ήθελε πάντως συναινετικό διαζύγιο» και εξήγησε ότι η απαίτηση της είναι για τα 250.000 ευρώ του σπιτιού συν 91.000 για έξοδα του πρώην συζύγου της που κάλυψε η ίδια.

Ο δικηγόρος του δημοφιλούς τραγουδιστή και τραγουδοποιού, κ.Βασίλης Καπερνάρος, δήλωσε στην κάμερα του Star πως «το πρώην ανδρόγυνο με ιδιωτικό συμφωνητικό έχει ρυθμίσει τα οικονομικά του ενόψει διαζυγίου και όλα τα άλλα διαψεύδονται από έγγραφα. Η άλλη πλευρά δεν ήταν συνεπής σε όσα συμφωνήσαμε».

Η ειρωνεία της υπόθεσης, πάντως, είναι πως το πρώην αγαπημένο ζευγάρι θα συναντηθεί και πάλι στις δικαστικές αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του Star από τα δικαστήρια…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top