Σπίτι στην Πάτμο αγοράζει η Julia Roberts!

Δηλώνει γοητευμένη με το νησί...

Σπίτι στην Πάτμο αγοράζει η Julia Roberts!

Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη… Φέτος –δεν έχουμε παράπον��- αρκετοί διάσημοι του Hollywood επέλεξαν τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους και μάλιστα δεν διάλεξαν όλοι το ίδιο… Υπήρξε ποικιλία! Ο ένας Σαντορίνη, ο άλλος Σκιάθο, ο τρίτος Κρήτη. Την καλύτερη διαφήμιση μας έκαναν…

Αλλά και εμείς…τις καλύτερες εντυπώσεις τους αφήσαμε, αφού οι περισσότεροι θέλουν να επιστρέψουν! Και επειδή, ως γνωστόν, τους περισσεύουν και δεν θέλουν να βάζουν σκοτούρες στο κεφάλι τους ψάχνοντας ποιο ξενοδοχείο θα καλύψει τις απαιτήσεις τους, κάνουν κάτι πιο απλό: Αγοράζουν βίλλες!!!

Μετά τους Brangelina, σειρά έχει η «Pretty Woman», που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ψάχνει τον δικό της «παράδεισο» στην Πάτμο!

Η Julia Roberts, ω ναι, βρέθηκε φέτος στην Κρήτη χωρίς να την πάρει κανείς χαμπάρι… και πέρασε υπέροχα. Για το ταξίδι του μέλιτος επέλεξε την Σαντορίνη, ενώ παλαιότερα είχε επισκεφτεί την Πάτμο, η οποία την μάγεψε. Σκέφτηκε λοιπόν το κορίτσι, «αφού περνάω τόσο ωραία, γιατί να μην αγοράσω ένα «σπιτάκι», να πετάγομαι»; Και έβαλε μπρος την ιδέα (!) ζητώντας από ένα Ελληνοαμερικάνο φίλο της να βάλει λιτούς και δεμένους για να της βρουν σπίτι πάνω σε λόφο στο νησί της Αποκάλυψης.

Λεπτομέρειες για τις απαιτήσεις δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά θα σας ενημερώσουμε και για αυτές εν καιρώ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top