Ο έρωτας του Κασίγιας για την όμορφη αθλητικογράφο

Αναχώρησαν μαζί για διακοπές

Ο έρωτας του Κασίγιας για την όμορφη αθλητικογράφο

Ο Ίκερ Κασίγιας και η φίλη του Σάρα, αθλητικογράφος της Ισπανικής τηλεόρασης αναχώρησαν μαζί για τις διακοπές τους.


Η όμορφη Σάρα Καρμπονέρο, έφτασε με τη βαλίτσα της στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης όπου την περίμενε ο αγαπημένος της. Το ζευγάρι, μετά το Μουντιάλ αποφάσισε να χαλαρώσει για λίγες ημέρες και έτσι αναχώρησ��ν για άγνωστο προορισμό.


Λίγες ημέρες νωρίτερα, η όμορφη αθλητικογράφος είχε προετοιμαστεί για την εξόρμηση αφού έκανε τα ψώνια της, αγόρασε τη βαλίτσα της και ετοιμάστηκε για τις διακοπές της.


Σύμφωνα με φήμες, ο 29χρονος Ισπανός τερματοφύλακας και η 25χρονη Σάρα πρόκειται να παντρευτούν σύντομα. Οι ίδιοι πάντως, ούτε το επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και το διαψεύδουν. Άλλωστε, ο έρωτας τους είναι εμφανής.


Χαρακτηριστική σκηνή του πάθους που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι είναι όταν ο Κασίγιας αμέσως μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, χωρίς να υπολογίσει τα εκατομμύρια των τηλεθεατών έδωσε ένα καυτό φιλί στη Σάρα για να γιορτάσει την νίκη της Εθνικής της Ισπανίας.


Ως ένας γνήσιος ιππότης ο Ισπανός τερματοφύλακας θέλησε να ανταμείψει την αγαπημένη του για τα «πυρά» που δέχτηκε όταν πολλοί τη κατηγόρησαν ότι εκείνη ήταν η αιτία για το γκολ που δέχτηκε ο Κασίγιας κατά τον αγώνα με την Ελβετία, αφού βρισκόταν πολύ κοντά στα δίχτυα κάνοντας ρεπορτάζ και του απέσπασε την προσοχή.


Πάντως απ΄ότι φαίνεται «τέλος καλό όλα καλά» για το όμορφο ζευγάρι που σίγουρα αυτή τη στιγμή θα ζει τον έρωτα του σε κάποια παραλία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top