Φιλιππίδης: «Δεν κάνω εκπτώσεις στην προσωπική μου ζωή»

Ξεκίνησε την περιοδεία στην Ελλάδα η παράσταση

Φιλιππίδης: «Δεν κάνω εκπτώσεις στην προσωπική μου ζωή»

Επιτυχία που ξεπέρασε και τις προσδοκίες του ιδίου ομολογεί -σε συνέντευξη του στο ΟΚ!- ο Πέτρος Φιλιππίδης πως είχε η παράσταση «Μπακαλόγατος» την ώρα που έχει ξεκινήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Η θεατρική εκδοχή του έργου που όλοι μας έχουμε αγαπήσει από τον κινηματογράφο δημιουργεί το αδιαχώρητο, όπου προβάλλεται και αφήνει τους θεατές με ένα πλατύ χαμόγελο στο τέλος της παράστασης εδώ και τρία χρόνια!!!

Ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος απέρριψε άλλες προτάσεις για να περιοδεύσει τελικά με τον «Μπακαλόγατο», δίνει τη δική του εκδοχή για την πολύ μεγάλη αποδοχή στο κοινό της θεατρικής μεταφοράς του έργου: «Οι λόγοι είναι απλοί: επειδή είναι μια ωραία παράσταση, ένα διαχρονικό ελληνικό έργο που μιλάει για χαμένες αξίες, για συναισθήματα και σκέψεις που έχουν περιθωριοποιηθεί πλέον» εξομολογείται ο λαοφιλής ηθοποιός για να διευκρινίσει αμέσως μετά: «Για να είμαι ειλικρινής πάντως, το γιατί συμβαίνει με απασχολεί πολύ λιγότερο από το ότι όντως συμβαίνει και κυριαρχεί μέσα μου η χαρά που μας έχει δώσει μέχρι σήμερα. Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως ο «Μπακαλόγατος» έφερε στο θέατρο κόσμο που δεν είχε πάει ποτέ αλλά θα ξαναπάει πλέον!».

Μιλώντας για τον αγαπημένο του ήρωα, ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί και να μιλήσει για τον «μπακαλόγατο» αμερόληπτα: «Ο Ζήκος δε θα μπορούσε δυστυχώς να επιβιώσει στην εποχή μας. Είναι πολύ σκληρή η εποχή και ο κόσμος θα τον απέφευγε. Είναι ο καθρέπτης που τοποθετείται μπροστά μας και βλέπουμε το είδωλο αλλά δε θέλουμε να το έχουμε μπροστά μας ζωντανό».

Ο δημοφιλής ηθοποιός μπορεί να υποδύεται κάθε λογής χαρακτήρα στο σανίδι ή μπροστά στο γυαλί αλλά ο ίδιος είναι κατηγορηματικός όσον αφορά την προσωπική του ζωή όπου είναι ο εαυτός του χωρίς να κάνει εκπτώσεις: «Η προϋπόθεση που έθεσα ξεκινώντας τη δουλειά ήταν να μην αφήσω να μου χαλάσουν χαρακτήρα και όνειρα. Προέρχομαι από οικογένεια με αρχές και έβαλα προσωπικό όρο ό,τι κάνω να το χαίρομαι και να το κάνω άριστα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top