Ραούλ Μπράβο: «Αντλώ δύναμη από την οικογένεια μου»

Ο Ισπανός άσος του ποδοσφαίρου αποκαλύπτεται

Ραούλ Μπράβο: «Αντλώ δύναμη από την οικογένεια μου»

O Ισπανός αστέρας του Ολυμπιακού Ραούλ Μπράβο, μας συστήνει την οικογένεια του και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της καθημερινότητας του, την οποία αφιερώνει εξ ΄ολοκλήρου στην γυναίκα του Χέμα Τσικάνο, και τα δυο του παιδιά, τον 10χρονο Λουίς και την 5χρονη Κάρλα Πρινσέσα.


Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, δηλώνει ότι αγαπά πολύ την Ελλάδα αλλά και την Γλυφάδα στην οποία μένει αφού του θυμίζει πολύ την Βαλένθια: «Η Ελλάδα είναι από τις καλύτερες χώρες για να ζεις. Ζούμε δίπλα στην θάλασσα από την οποία παίρνουμε δύναμη». Από τα αγαπημένα του μέρη και η Μύκονος: «Η Μύκονος είναι τέλεια! Είναι ο ιδανικός τόπος διακοπών για μένα γιατί τα έχει όλα».


Βέβαια η προσαρμογή στον ελληνικό τρόπο ζωής δεν ήταν εύκολη αφού τα παιδιά άλλαξαν σχολείο και έπρεπε να βρουν νέους φίλους, παρ ΄όλ΄αυτά, ο αμυντικός του Ολυμπιακού δεν το μετανιώνει καθόλου: « Γενικά είχαμε δυσκολίες αλλά η ζωή στην Ελλάδα είναι φανταστική. Ο καιρός μας αρέσει και οι συνθήκες που υπάρχουν στον Ολυμπιακό είναι ιδανικές για να παίξεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Για τον Ραούλ Μπράβο η οικογένεια είναι το «Α και το Ω» στη ζωή του: «Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου! Από το χαμόγελό τους αντλώ δύναμη καθημερινά». Όσο για το τι όνειρα έχει για αυτά; «Θέλω να μεγαλώσουν σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον, να έχουν υγεία και να μπορέσουν να μείνουν μακριά από τα όσα μαστίζουν την κοινωνία μας. Θέλω να έχουν μια ήρεμη ζωή».


Τι άνθρωπος είναι όμως τελικά ο Ραούλ Μπράβο; «Ένας απλός άνθρωπος είμαι όπως όλοι οι άλλοι. Πολλοί με θεωρούν διάσημο αλλά δεν αισθάνομαι έτσι. Μου αρέσει πολύ η οικογενειακή ζωή». Εκτός από την οικογένεια του έχει αδυναμία και στα τατουάζ: «Είναι μια δική μου τρέλα. Έχω περίπου εννέα με δέκα και μου πήραν 32 ώρες για να τα κάνω στο σώμα μου. Πάντως αν υπογράψω νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, σας υπόσχομαι θα «χτυπήσω» κ��ι τατουάζ με το έμβλημα της ομάδας».


Ο Ισπανός άσος του Ολυμπιακού πάντως έχει ένα στήριγμα δίπλα του που λέγεται Χεμα Τσικάνο. Είναι η σύζυγος του με την οποία γνωρίστηκαν πριν 12 χρόνια και η οποία δηλώνει πως όσο περνούν τα χρόνια νιώθει όλο και πιο σίγουρη για εκείνον: « Ο Ραούλ είναι ένας μεγάλος άνδρας με τεράστια καρδιά. Είναι εξαιρετικός σύζυγος και πατέρας». Βέβαια η συμβίωση με έναν ποδοσφαιριστή δεν είναι πάντα εύκολη: « Η συμβίωση είναι σαν το νόμισμα. Έχει δυο πλευρές. Η καλή είναι η ποιοτική ζωή. Η κακή είναι η μοναξιά λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων».


Σίγουρα πάντως ο Ραούλ ξέρει να εκπλήσσει την οικογένεια του αφού κάθε μέρα μαζί του είναι διαφορετική όπως δηλώνει η Χέμα η οποία αποτελεί και το γούρι του αφού κάθε φορά που πάει στο γήπεδο ο Ολυμπιακός κερδίζει. Στα άμεσα σχέδια του είναι να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ενώ μάλλον τα επόμενα χρόνια θα δούμε και τον συνεχιστή του ονόματος του που δεν είναι άλλος από τον γιό του Λουίς που δηλώνει: «Εννοείται ότι θα γίνω ποδοσφαιριστής! Αλλά εγώ θα γίνω επιθετικός και όχι αμυντικός!».


Πηγή: «Hello»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top