Η Ξένια από την «Ζωή της Άλλης» αποκαλύπτει..

Μάθετε που και με...ποιον θα περάσει τις διακοπές της

Η Ξένια από την «Ζωή της Άλλης» αποκαλύπτει..

Είναι μόλις 24 ετών και από τα πιο most wanted άτομα, χάρη στην συμμετοχή της στην «Ζωή της Άλλης» και χάρη στις… φήμες που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Η Αθηνά Οικονομάκου κατάφερε να μας κάνει να την μισήσουμε μέσα από το σήριαλ του Mega και το… καταχάρηκε! Όπως είχε πει παλαιότερα, «αυτό σημαίνει ότι έχει ταλέντο στην ηθοποιία».

Πλέον πέταξε την… περούκα της κακιάς και ετοιμάζεται για διακοπές. Που θα την βρείτε; Αρχικά στην Σκάλα Λακωνίας, το χωριό της, στην Μύκονο, για bachelor, στην Ρόδο, με την παρέα από το σήριαλ και όπου αλλού κάτσει!!!

Τώρα βέβαια μην μας ρωτήσετε για την παρέα, γιατί δεν μας το αποκάλυψε, αλλά θα την εντοπίσετε εύκολα, γιατί θα έχει μια τεράστια βαλίτσα, αφού παίρνει μαζί της όλη την πραμάτεια της!

Πάντως, η Αθηνά δείχνει πολύ ισορροπημένη και δηλώνει πως δεν έχει αλλάξει κάτι για αυτήν εξαιτίας του σήριαλ, όσον αφορά την δημοσιότητα, απλώς είναι περισσότερο ικανοποιημένη με τον εαυτό της και νιώθει ότι κάνει πιο σταθερά βήματα.

Η… «Ξένια» από την άλλη, που είναι τελείως ανισόρροπη θα έχει μια μικρή μετάλλαξη την επόμενη σεζόν και –όσο απίστευτο και αν ακούγεται- θα μας δείξει τις κρυμμένες ευαισθησίες της..

Για να δούμε…

Πηγή: TV Ζάπινγκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top