Το παλατάκι των Brangelina στη Σαντορίνη!

Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου

Το παλατάκι των Brangelina στη Σαντορίνη!

Είχε ακουστεί πριν από λίγο καιρό ότι όταν οι Brangelina επισκέφτηκαν τη Σαντορίνη αγόρασαν και μια πολυτελέστατη βίλα στην Οία.

Η εφημερίδα Espresso μπήκε στην έκταση που αγόρασε το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood και όπου πραγματοποιούνται οι τελευταίες εργασίες για την ολοκλήρωση της βίλας και των βοηθητικών της χώρων και πήρε τις πρώτες φωτογραφίες.

Ο Brad και η Angelina έβαλαν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και έδωσαν 5,5 εκατ. ευρώ για να αγοράσουν το παλατάκι τους που βρίσκεται σε μια έκταση 14 στρεμμάτων.

Η βίλα είναι χτισμένη δίπλα στους απόκρημνους γκρεμούς της Οίας, όπου το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης μαγεύει κάθε επισκέπτη και οι μαντρότοιχοι είναι φτιαγμένοι από τη χαρακτηριστική μαύρη ηφαιστειακή πέτρα του νησιού. Στο χώρο πρωταγωνιστεί παράλληλα και το λευκό χρώμα και τα μάρμαρα που στολίζουν τα περισσότερα σκαλοπάτια.

Το νέο απόκτημα των Brangelina έχει δύο επίπεδα, όπου στο μεν ισόγειο υπάρχουν πολλά δωμάτια, ενώ στον πρώτο έχει διαμορφωθεί ένας τεράστιος ενιαίος χώρος. Από τη βίλα το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του θα μπορούν να απολαμβάνουν τη θέα προς την Καλντέρα, ενώ το πίσω μέρος αντικρίζει το γραφικό, πανέμορφο χωριό Φοινικιά.

Η οικογένεια και οι φίλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας μπάρμπεκιου ή χαλαρώνοντας στις δύο εξωτερικές πισίνες και στο τζακούζι. Επίσης το παλατάκι των δύο ηθοποιών διαθέτει και δικό του υπαίθριο θεατράκι, όπως επίσης και ελικοδρόμιο.

Δείτε τις φωτογραφίες από την έπαυλη που αγόρασαν οι Brangelina στην Οία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top