Τακτοποιήθηκε το χρέος του… Θεοφάνους

Φαίνεται ότι γλιτώνει τα δικαστήρια

Μπορεί να το έπαιξε λίγο δύσ��ολος, όμως τελικά ο Γ. Θεοφάνους αποφάσισε να ρίξει γέφυρες προς τους ιδιοκτήτες της εταιρείας Αφοί Σοφικίτη Ο.Ε. και να λύσουν εξωδικαστικά τις οικονομικές διαφορές τους.

Να σας θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα νομής κατά του γνωστού μουσικοσυνθέτη, κατηγορώντας τον ότι δεν έχει πληρώσει για τις κατασκευαστικές εργασίες που πραγματοποίησε στο «Μουσικό εργαστηράκι» του.

Ενώ λοιπόν τότε ο Γ. Θεοφάνους έλεγε ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για την εξόφληση της εταιρείας, το σκέφτηκε καλύτερα και προτίμησε να λυθεί η διαφορά και να μη διασύρεται το όνομά του.

Έτσι ο δικηγόρος του μουσικοσυνθέτη βρίσκεται σε επαφή τόσο με το δικηγόρο, όσο και με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Γ. Θεοφάνους είναι πρόθυμος μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου να καλύψει μεγάλο μέρος των 100.000 ευρώ που χρωστά στην εταιρεία και μέχρι τις 13 Νοεμβρίου να το έχει καλύψει όλο.

Απαραίτητη προϋπόθεση πάντως είναι τα αδέλφια Σοφικίτη να γράψουν επιστολή στην οποία θα αναφέρουν ότι ο καλλιτέχνης δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στη συνεργασία τους και ότι ήταν εντάξει στις οικονομικές του συναλλαγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top