Γάμος μετά την περιπέτεια υγείας για τη Μαρία Ιωαννίδου;

Στο πλευρό της η Ναταλία Γερμανού και ο... Δημήτρης «της»

Γάμος μετά την περιπέτεια υγείας για τη Μαρία Ιωαννίδου;

«Ο Δημήτρης μου έχει ζητήσει να παντρευτούμε. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, γιατί όλους αυτούς τους μήνες είναι ο άνθρωπος που στάθηκε λαμπάδα στο πλευρό μου. Ήταν από την αρχή δίπλα μου σε ό,τι κι αν ήθελα, και στο πρώτο χειρουργείο, όταν έγινε γνωστή η ιστορία αλλά και τώρα με τις χημειοθεραπείες. Και παραμένει μαζί μου. Το θέλει πολύ, αλλά εγώ το σκέφτομαι. Έχω μερικούς δισταγμούς, αλλά νομίζω ότι θα το κάνω. Με κρατάει το γεγονός ότι ακόμη παλεύω να συνέλθω, δεν ξέρω πως θα είμαι τον Οκτώβριο. Όμως τον πολιτικό γάμο θα τον κάνω. Δεν είναι τίποτα εξάλλου, είναι απλό».

Με τα λόγια αυτά στο «People» η Μαρία Ιωαννίδου προαναγγέλλει τον επικείμενο γάμο της με τον 48χρονο πολιτικό μηχανικό Δημήτρη Κρητικό, που δηλώνει «πολύ ερωτευμένος» μαζί της. Bέβαια, η καθημερινότητά τους έχει ανατραπεί το τελευταίο διάστημα, καθώς δεν κάνουν κοντινά ταξίδια αλλά ούτε βγαίνουν στα εστιατόρια των βορείων Προαστίων. Αντιμετωπίζουν όμως μαζί την ασθένεια της Μαρίας και τις παρενέργειες των χημειοθεραπειών.

«Τη στιγμή που με έβγαζαν από το σπίτι μου με το φορείο πέρασε ξανά όλη η ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου» λέει η Ιωαννίδου για ένα πρόσφατο περιστατικό, όταν πριν λίγες μέρες χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο εξαιτίας μια επιπλοκής που δημιουργήθηκε όταν το κοκτέιλ φαρμάκων την χτύπησε στον οισοφάγο. Ωστόσο η ίδια επιμένει και αισιοδοξεί: «Να ξέρεις, δεν θα το βάλω κάτω. Θα ξαναβρώ τον εαυτό μου».

Τους τελευταίους δύο μήνες δεκάδες είναι οι άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί και απλός κόσμος, που της στέλνουν ευχές και μηνύματα συμπαράστασης. Πρώτη και καλύτερη η Γερμανού: «Η Ναταλία μου συμπαραστάθηκε σε όλη αυτήν την περιπέτεια, όπως στάθηκε και στον μπαμπά της, τον Φρέντυ. Την ευχαριστώ πολύ. Είναι πολύ σημαντικό το ότι είχα το Ναταλάκι μου δίπλα μου, συνεχώς, στο πλευρό μου».

Η επόμενη χημειοθεραπεία της Μαρίας Ιωαννίδου είναι προγραμματισμένη την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. «Μετά από αυτήν θα χάσω σχεδόν όλα τα μαλλιά μου, αλλά δεν πειράζει. Μαλλιά είναι», λέει. Ως τότε, η Ιωαννίδου ζει σε ελεγχόμενη καθημερινότητα, κρατώντας πάντα το χέρι του Δημήτρη «της», που επιμένει να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και μετά να πάνε ταξίδι σε έναν εξωτικό προορισμό, όπως η Χαβάη, προκειμένου να κάνει τότε τα μπάνια που στερείται το φετινό καλοκαίρι...

Πρώτη ανάρτηση: 17/07/2010 09:45
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top