Κάτια Δέδε: «Πότε θα σταματήσω το μόντελινγκ»

H playmate 2010 αποκαλύπτει και... αποκαλύπτεται

Κάτια Δέδε: «Πότε θα σταματήσω το μόντελινγκ»

Για τα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε η φετινή playmate Κάτια Δέδε, ενώ αποκάλυψε και την ηλικία που θα αποφασίσει να αποσυρθεί από το χώρο του μόντελινγκ. Έτσι, μάλλον μας... έβαλε τα μάτια.

«Κάποια στιγμή θα μεγαλώσω. Δεν θα είμαι πάντα 22 χρονών και θα πρέπει να αποσυρθώ με αξιοπρέπεια. Δεν θέλω να φτάσω 35 ετών και να παρουσιάζω τον εαυτό μου ως μοντέλο, το θεωρώ λάθος αυτό», είπε η Κάτια στο «Down Town».

Όπως καταλαβαίνετε, ήδη ο αντρικός πληθυσμός τα έχει βάψει μαύρα. Πάλι καλά, πάντως, να λέτε. Τουλάχιστον η Κάτια έχει επίγνωση! Δεν είναι σαν ��ο Βικάκι μας που έχει ξεχαστεί στα 18 και νομίζει ότι γύρισε από την πενταήμερη στην Ρόδο.

Πόσο βοήθησε ο τίτλος της playmate τη δουλειά της Δέδε; Η ίδια απαντά: «Δούλευα και πριν ως μοντέλο, αλλά ναι, τώρα δουλεύω ακόμη περισσότερο, παρόλο που διανύουμε μια δύσκολη εποχή. Θεωρώ ότι είναι πολύ ευνοημένη, είμαι πολύ ευχαριστημένη».

Όσο για την γυμνή φωτογράφιση που έκανε πρόσφατα και το πόσο άβολα ένιωσε; «Τα πρώτα πέντε λεπτά δεν αποχωριζόμουν το μπουρνούζι μου. Μετά, λόγω των επαγγελματιών που είχα γύρω μου, αισθανόμουν μια χαρά». Και είναι αλήθεια ότι και εμείς, που είδαμε το αποτέλεσμα της φωτογράφισης, επίσης μια χαρά είμαστε.

Που είσαι, Κάτια; Μετά τα πέντε λεπτά να μας παίρνεις και εμάς τηλέφωνο. Και εμείς επαγγελματίες είμαστε..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top