Διακοπές με νέο αμόρε η Ν. Μπουλέ!

Οριστικά παρελθόν ο Αρναούτογλου

Διακοπές με νέο αμόρε η Ν. Μπουλέ!

Η Νάντια Μπουλέ τα’ πε και τα ξεκαθάρισε. Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είναι πια μαζί, τέλος!!!!

Η πρώην παρουσιάστρια, νυν τραγουδίστρια έχει βάλει πλώρη για άλλες αγκαλιές, αφού νέο πρόσωπο σύμφωνα με πληροφορίες της έχει κλέψει την καρδιά!!!

Λέγεται λοιπόν ότι ο μυστηριώδης νεαρός που… αντικατέστησε τον Γρηγόρη είναι ταλαντούχος μουσικός και δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz. Αυτό που κέρδισε τη Νάντια από την πρώτη στιγμή ήταν ο ήπιος χαρακτήρας του, σε αντίθεση με τον… εκρηκτικό Γρηγόρη και μάλιστα αυτός ο έρωτας θεωρείται και η αιτία που η Νάντια βγήκε φόρα παρτίδα και ξεκαθάρισε την κατάσταση με τον Αρναούτογλου.

Τα ερωτευ��ένα πιτσουνάκια ετοιμάζουν βαλίτσες για τα νησιά της άγονης γραμμής, μακριά από τη φασαρία της πόλης και κυρίως από τους φωτογράφους!!!!

Ο Γρηγόρης από την άλλη δε θα λέγαμε ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ολόκληρη η ζωή του είναι σε μια… σύγχυση να το πούμε (;), αφού και χωρίς ταίρι έμεινε και με τα επαγγελματικά του ακόμα δεν ξέρει τι θα κάνει.

Προς το παρόν προσπαθεί να ξεχάσει τις σκοτούρες του παρέα με τα… κολλητάρια του Α. Κανάκη και Γ. Λάτσιο.

Και μπορεί εκείνος να πλέει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα όσον αφορά και στα επαγγελματικά του και στα προσωπικά του, οι πρώην του όμως, με το που φεύγουν από δίπλα του τακτοποιούνται μια χαρά.

Η Ράνια Θρασκιά παντρεύτηκε, έκανε οικογένεια και ανέλαβε και εκπομπή στον ΑΝΤ1 και η Νάντια Μπουλέ, συνεχίζει την προσπάθειά της στο τραγούδι, έχει ραδιοφωνική εκπομπή και ετοιμάζεται για διακοπούλες με το νέο αίσθημα!!!

Δείτε το βίντεο…

Πρώτη ανάρτηση: 16/07/2010 20.28

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top