Η… πρώην στο πλευρό της Lindsay Lohan

Στέκεται στο πλευρό της

Η… πρώην στο πλευρό της Lindsay Lohan

Έχουν απομείνει μόνο τέσσερις μέρες μέχρι η Lindsay Lohan να παραδοθεί και να αρχίσει να εκτίει την ποινή φυλάκισης που της επέβαλε το δικαστήριο κα�� τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται τη στήριξη των φίλων της.

Πρώτη και καλύτερη έσπευσε στο πλευρό της στην κλινική αποτοξίνωση Pickford Lofts, η πρώην της LiLo, Σαμάνθα Ρόνσον, η οποία την επισκέφθηκε για δεύτερη φορά και έμεινε μαζί της για αρκετή ώρα.

Μπορεί ο χωρισμός τους να ήταν επεισοδιακός, απ’ ότι φαίνεται όμως οι δυο τους τα βρήκαν και τώρα στηρίζει η μία την άλλη.

Τη Lindsay επισκέφτηκε και η μητέρα της, όπως και η νυν φιλενάδα της, Eilat Anschel.

Τόσο ο πατέρας, όσο και η μητέρα της προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν τη LiLo μακριά από τη φυλακή. Μάλιστα προσέλαβαν νέο δικηγόρο, ο οποίος και πρότεινε στην Lindsay να μπει στο κέντρο αποτοξίνωσης, μπας και γλιτώσει της φυλακής τα σίδερα.

Οι στενοί συγγενείς της φοβούνται ότι είναι πολύ πιθανόν η Lindsay να δεχτεί μέσα στη φυλακή επιθέσεις από ομάδες λεσβιών που δεν την βλέπουν με καλό μάτι.

Όπως και να’ χει οι μέρες πλησιάζουν και ο δικηγόρος της μικρής θα πρέπει να βρει κάποιο τρόπο, ώστε να μην εκτίσει την ποινή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top