Η Καλομοίρα βρήκε το νυφικό των ονείρων της!

Έτοιμη να πει… «I do…»

Η Καλομοίρα βρήκε το νυφικό των ονείρων της!

Τόσο καιρό η Καλομοίρα ήταν πολύ χαλαρή για τα του γάμου. Όμως τώρα οι μέρες πλησιάζουν, ε… και όσο να’ ναι λίγο άγχος την έπιασε.

Έτσι μια μέρα πριν φύγει για την Αμερική, όπου θα οργανώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο της με τον Γιώργο, επισκέφτηκε το ατελιέ των Mi– Ro για να πάρει ιδέες για το νυφικό της!!!

Και, ω ναι… η Καλομοίρα βρήκε το τέλειο νυφικό για την 26η Σεπτεμβρίου που θα πει το… «I do» στο Γιώργο της.

Το σχεδιαστικό δίδυμο έραψε ειδικά για το Καλομοιράκι ένα super νυφικό σε απλή γραμμή που θα θυμίζει παραμύθι, όπως άλλωστε το ήθελε κι εκείνη. Τα παπούτσια της θα είναι από τον Δούκα Χατζηδούκα ενώ τα μαλλάκια της και το μακιγιάζ της θα τα φροντίσουν τα χεράκια του πολύ καλού της φίλου Δ. Γιαννέτου.

Η Καλομοίρα θα έρθει στην Αθήνα τον Αύγουστο για την τελική πρόβα του νυφικού, θα πάρει τα πραγματάκια της και θα φύγει, ώστε όλο τον Σεπτέμβριο να αφιερωθεί στην οργάνωση του γάμου της.

Ήδη το ζευγαράκι έχει παραγγείλει τα προσκλητήρια μέσω ίντερνετ, ενώ η Καλομοίρα έχει διαλέξει τον στολισμό της εκκλησίας και τις μπομπονιέρες. Το μόνο που μένει τώρα είναι να καταλήξει στο μενού της δεξίωσης, το οποίο, όπως έχει πει θέλει να είναι πλούσιο και χορταστικό για να ευχαριστηθούν οι 500 περίπου καλεσμένοι της.

Δείτε την Καλομοίρα στην πρόβα νυφικού της.

Πηγή: ΟΚ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top