Ο Mel Gibson κατηγορείται ότι κακοποίησε την κόρη του

Νέα επίθεση από την πρώην

Ο Mel Gibson κατηγορείται ότι κακοποίησε την κόρη του

Αυτή η κόντρα δεν λέει να κοπάσει. Μετά από τις κασέτες που διέρρευσαν με τον Mel Gibson μαινόμενο να απειλεί την πρώην του Οξάνα Γκριγκορίεβα και να την κατηγορεί ότι δεν τον αγάπησε ποτέ, τώρα έρχεται εκείνη με νέες πιο βαριές κατηγορίες.

Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται τώρα ότι κακοποίησε τη μόλις οχτώ μηνών κόρη που έχει με την Γκριγκορίεβα. Μάλιστα η τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή της φωτογραφίες που δείχνουν το μωρό μελανιασμένο και τις οποίες θα καταθέσει στο δικαστήριο, ζητώντας την ποινική δίωξη του Mel.

Η Γκριγκορίεβα ισχυρίζεται ότι ο Gibson της επιτέθηκε την ώρα που κρατούσε τη μικρή στην αγκαλιά της όταν ήταν μόλις δύο μηνών, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Στο πλευρό του Gibson έσπευσε η πρώην σύζυγός του, η οποία ήταν μαζί του για σχεδόν 30 χρόνια και απέκτησε μαζί του επτά παιδιά.

Η Robyn Gibson έδωσε ένορκη κατάθεση και υποστήριξε: «Ο Mel δεν υπήρξε ποτέ βίαιος απέναντί μου, ούτε κατά τη διάρκεια του γάμου μας, ούτε μετά το χωρισμό μας. Ήταν ένας υπέροχος και στοργικός πατέρας».

Πάντως δεν φαίνεται ότι ο Mel Gibson θα ξεμπερδέψει γρήγορα με τη Ρωσίδα πρώην του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top