Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκαλύπτεται!

Πώς τα έφτιαξε με τη Βικτόρια;

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκαλύπτεται!

Τα άκρως προσωπικά του έβγαλε στη φόρα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, απαντώντας σε ερωτήσεις φανατικών θαυμαστών του κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Yahoo.

Ο Ντέιβιντ αποκάλυψε όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες για το πώς γνώρισε τη σύζυγό του και πώς τελικά κατάφερε να την… ρίξει.

«Ο μάνατζέρ μας είναι φανατικός θαυμαστής της Μάντσεστερ. Ήταν και μάνατζερ των Spice Girls. Έτσι έφερε τη Βικτόρια και τη Μέλανι σε ένα ματς στο Λονδίνο εναντίον της Τσέλσι κι εγώ έβαλα ένα γκολ. Και μετά η μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήταν στο σαλόνι των παικτών και μπήκα μέσα και τότε άκουσα ότι ήταν εκεί και η Βικτόρια», είπε ο Μπέκαμ.

Ο super star των γηπέδων όμως αποδείχθηκε πολύ ντροπαλός και καθόλου θαρραλέος, κι έτσι σ’ αυτήν την πρώτη τους συνάντηση δεν κατάφερε και πολλά! Απλά τη χαιρέτησε από μακριά και απογοητευμένος επέστρεψε στο ξενοδοχείο με την ομάδα του.

Όμως η Βικτόρια που είναι γάτα φαίνεται ότι κατάλαβε το ενδιαφέρον του ντροπαλού Ντέιβιντ και επειδή τον γλυκοκοίταξε κι αυτή πήγε και πάλι σε αγώνα της Μάντσεστερ.

Ε… ο Ντέιβιντ δεν θα ξαναέκανε το ίδιο λάθος. Όπως αποκαλύπτει της έδωσε να πιει λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα εκείνη να… λυθεί κυριολεκτικά και στο τέλος να του δώσει και το τηλέφωνό της!!!!

Από εκεί λοιπόν ξεκινά η… «δυναστεία» των Μπέκαμ!!!! Τη συνέχεια την ξέρετε. Τρία παιδιά, ένα σκάνδαλο απιστίας, πολλές κοινές φωτογραφίσεις και μια ζωή μέσα στη χλιδή και τα πλούτη.

Δείτε τι εξομολογήθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στους fans του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top