Συγκατοικούν Άννα Βίσση - Κριστίν Κρόκος

Τι κάνουν οι δύο γυναίκες κάτω από την ίδια στέγη;

Συγκατοικούν Άννα Βίσση - Κριστίν Κρόκος

Πιο κολλητές από ποτέ έχουν γίνει Άννα Βίσση και Κριστίν Κρόκος, με την τελευταία να έχει μετακομίσει στο σπίτι της τραγουδίστριας στην Εκάλη! Τι κάνουν άραγε οι δύο γυναίκες κάτω από την ίδια στέγη;

Η τραγουδίστρια γνώρισε την Κρόκος πριν από περίπου 2 χρόνια στο Λος Άντζελες, όταν είχε ρίξει «μαύρη πέτρα» στην Ελλάδα όπου και επέστρεψε ανανεωμένη.

Η φιλία τους εξελίχθηκε σε συνεργασία, με την σκηνοθέτιδα να υπογράφει video clips της Άννας και να βάζει τις «πινελιές» της στις live εμφανίσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τι κάνουν οι δύο γυναίκες μαζί;

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ετοιμάζουν το ντοκιμαντέρ με την backstage ζωή της τραγουδίστριας, το οποίο θα βγει σε 10 επεισόδια και θα μας «ξεναγεί» σε άγνωστες πτυχές των προσωπικών της.

Κάτι σαν «Big Brother» με έναν πρωταγωνιστή και μάλιστα επώνυμο δηλαδή, concept που υπάρχει κατά κόρον στο Εξωτερικό...

Η Κριστίν και μία κάμερα ακολουθούν κατά πόδας την τραγουδίστρια και κινηματογραφούν τις καθημερινές της συνήθειες.

Να λοιπόν γιατί μένουν μαζί!

Μην χάσουμε π.χ. το πλάνο με την τραγουδίστρια να τεντώνεται στο κρεβάτι, να παίρνει το πρωινό της ή να κάνει τα beaute της...

Το «ντοκιμαντέρ» για την ζωή της Άννας θα προβάλλεται σε συνέχειες, με τις πληροφορίες να λένε πως το «πόνημα» διεκδικεί ο Alpha. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

«Είναι πολύ καλές φίλες, έχουν κοινό χιούμορ, περνάνε ωραία μαζί και είναι ενθουσιασμένες για όλο αυτό που ετοιμάζουν», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στο περιοδικό «People».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top