Στη φόρα τα προσωπικά της Άννας Βίσση

«Καυτό» ντοκιμαντέρ για την ζωή της τραγουδίστριας

Στη φόρα τα προσωπικά της Άννας Βίσση

Έτοιμη να ανοίξει τις πόρτες της ιδιωτικής της ζωής, ώστε να μάθουν όλοι πώς περνά πίσω από τα φώτα της σκηνής, φαίνεται πως είναι η Άννα Βίσση!

Με την πολύτιμη βοήθεια της στενής συνεργάτιδάς της Κριστίν Κρόκος, που σκηνοθέτησε το video clip της για το τραγούδι «Στην Πυρά», αλλά εκτελεί ταυτόχρονα και χρέη μάνατζερ, ετοιμάζουν τώρα ένα καυτό ντοκιμαντέρ για την ιδιωτική της ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, οι δύο γυναίκες ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ δέκα επεισοδίων, το οποίο θα έχει θέμα τη ζωή της… «απόλυτης».

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν κρυφές πτυχές από την καθημερινότητά της, άγνωστες στιγμές της ζωής της και να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα τον χαρακτήρα της.

Αρκετά είναι τα τηλεοπτικά κανάλια που σκέφτονται να εντάξουν στο πρόγραμμά τους το αφιέρωμα αυτό, όμως ακόμα τελική συμφωνία δεν υπάρχει. Παρ’ όλ’ αυτά η Κριστίν Κρόκος με τη βοήθεια μιας camera woman έχει ήδη ξεκινήσει να απαθανατίζει κάθε λεπτό από τη ζωή της Άννας!

Μάλιστα, χάρη σ’ αυτήν έγινε πραγματικότητα και η συνεργασία της Άννας με τον Σάκη Ρουβά σε ένα φαντασμαγορικό show για το οποίο θα μιλάνε όλοι τον ερχόμενο χειμώνα.

Δείτε το clip «Στην πυρά» που σκηνοθέτησε η Κριστίν Κρόκος

πρώτη ανάρτηση: 12/07, 23:18

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top