Καλομοίρα: «Θα γυρίσω παντρεμένη στην Ελλάδα»

Διέψευσε τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης

Καλομοίρα: «Θα γυρίσω παντρεμένη στην Ελλάδα»

Παντρεμένη θα επιστρέψει στην Ελλάδα η Καλομοίρα, όπως δήλωσε στο ΣΤΑΡ, μέσα από το αεροπλάνο, με το οποίο πετούσε για την Αμερική.

Φαίνεται πάντως ότι το Καλομοιράκι προσπάθησε να κρυφτεί από τους δημοσιογράφους και γι αυτό είχε πάει από τα χαράματα στο Αεροδρόμιο.

«Ακούς το αεροπλάνο; Μπαίνω μέσα. Είμαι στη γραμμή και μπαίνω μέσα, μέσα actually στο αεροπλάνο», είπε τηλεφωνικά στη ρεπόρτερ του ΣΤΑΡ.

Φυσικά στην ερώτηση ότι ακούστηκαν φήμες πως φεύγει για την Αμερική επειδή είναι στους πρώτους μήνες της ��γκυμοσύνης η Καλομοίρα διέψευσε και πάλι.

«O, My God. No, Ι mean, εύχομαι, όχι. Θέλω παιδιά, θέλω πολλά, όχι ακόμα. Αν τα φέρει ο Θεός , ευχαρίστως!», είπε με την γνωστή προφορά.

Αποκάλυψε επίσης ότι το νυφικό για το γάμο της που θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου στην Αμερική, βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα και ότι θα της το στείλουν.

«Υes, φεύγω Αμερική και πάω, γιατί πρέπει να δω τους γονείς μου και βέβαια να ετοιμάσω τον γάμο. Ναι, θα γυρίσω παντρεμένη. Είμαι ενθουσιασμένη και περιμένω,ξερεις και το νυφικό μου, είναι ακόμα στην Ελλάδα, εγώ φεύγω αλλά θα μου το στείλουν».

Αποκαλυπτική ήταν όμως και η συνομιλία της με τη ρεπόρτερ του ΣΤΑΡ για τον κουμπάρο:

-Κουμπάρος σου θα είναι ο Σάκης Ρουβάς;

-Ω, Σάκη, no, no,

-No αλλά έπεσαν τα φιλιά...

-Φιλάει ωραία πρέπει να πω!

-Ο Γιώργος τι λέει;

-Γελάει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top