Βανδή – Κοκκίνου μαζί!

Η συνεργασία που θ�� συζητηθεί

Συχνά, πυκνά ακούγαμε στο παρελθόν ότι θα δούμε σε μια από τις πίστες της Αθήνας τη Δέσποινα Βανδή μαζί με την Έλλη Κοκκίνου, όμως αυτή η συνεργασία δεν ήρθε ποτέ!!!!

Μη μου ανησυχείτε όμως… Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!!!! Έλλη και Δέσποινα θα συνεργαστούν μαζί φέτος και θα πραγματοποιήσουν μια σειρά συναυλιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Την ιδέα για τη συνεργασία είχε η Δέσποινα Βανδή. Μια Δευτέρα στις αρχές Ιουνίου, έτσι ξαφνικά, κι ενώ ετοίμαζε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών συναυλιών της, η Δέσποινα σκέφτηκε αμέσως την Έλλη, ως το πρόσωπο που θα ταίριαζε αισθητικά μαζί της πάνω στη σκηνή.

Όλα συνωμότησαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η συνεργασία. Χωρίς να έχει ιδέα η Έλλη Κοκκίνου για την πρόταση της Δέσποινας, της τηλεφώνησε για να της ζητήσει μια διευκόλυνση για τη συναυλία των Aerosmith, την οποία διοργάνωσε η εταιρεία του Ντέμη Νικολαΐδη.

Μετά από ολιγόλεπτη κουβεντούλα, η Δέσποινα δεν κρατήθηκε και της πέταξε τη… βόμβα: «Θέλεις να συνεργαστούμε το καλοκαίρι»; Φυσικά η Έλλη πέταξε τη σκούφια της και δέχτηκε αμέσως.

«Όλα τα ωραία γίνονται συνήθως ξαφνικά. Και η Δέσποινα και εγώ είχαμε κλείσει κάποιες συναυλίες για το καλοκαίρι. Όμως απ’ ότι μου είπε και η ίδια η Δέσποινα και ο κοινός μας συνεργάτης στη Spicy, Βαγγέλης Γιαννόπουλος, η Δέσποινα είχε μια εξαιρετική ιδέα σε ένα ραντεβού που είχε μαζί του και είπε: “Γιατί δεν κάνουμε μαζί συναυλίες με την Έλλη, αντί να κάνει καθεμιά τις δικές της;” Πράγματι. Θα ήταν πιο ωραίο να ενωθούν οι δυνάμεις μας για να είναι κάτι πολύ πιο δυνατό, κάτι που ο πιο πολύς κόσμος θα ήθελε να δει και ταυτόχρονα, μια συνεργασία – έκπληξη», λέει η Έλλη για τη συνεργασία της με τη Δέσποινα.

Οι δυο τους άλλωστε γνωρίζονται πολλά χρόνια και έχουν άριστες σχέσεις.

«Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Πάντοτε χαιρόταν η μία με τη χαρά της άλλης και πάντα – όσο μπορούσε – η καθεμιά ήταν δίπλα στη λύπη της άλλης», εξομολογείται η Έλλη.

Το πρόγραμμα των συναυλιών δεν έχει ακόμα καθοριστεί. Το σίγουρο είναι ότι στις 16 και 17 Ιουλίου η Δέσποινα Βανδή θα δώσει μόνη της δύο συναυλίες στο Politeia Live Clubbing. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση προγραμματίζεται για τις 23 Ιουλίου στο Ηράκλειο και θα ακολουθήσουν συναυλίες στο Ρέθυμνο, τη Σητεία, τη Νάξο, την Κέρκυρα, τη Μυτιλήνη και την Πάργα.

Αν βρίσκεστε σε ένα από αυτά τα μέρη και πετύχετε τις δυο super star μην τις χάσετε!!!!

Πηγή: Down Town

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top