Αναγγελία γάμου για Αϊβάζη - Κορινθίου

Στις 12 Σεπτεμβρίου παντρεύονται οι δύο ηθοποιοί

Αναγγελία γάμου για Αϊβάζη - Κορινθίου

Την αναγγελία του γάμου τους έβαλαν σε καθημερινή εφημερίδα ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου, που σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας τον προσεχή Σεπτέμβριο!

«Ο Ιωάννης Αϊβάζης του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης, το γένος Κουτσομιχάλη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Π. Ψυχικό και η Μαρία Κορινθίου του Μιχαήλ και της Σοφίας- Ελένης, το γένος Αρμάου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Π. Ψυχικό, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στην Αθήνα», αναφέρεται στην αναγγελία που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Το Βήμα».

Οι δύο ηθοποιοί θα παντρευτούν ένα χρόνο μετά την βάφτιση της κορούλας τους, Ισμήνης, με κουμπάρους τον σπορτκάστερ του Mega και φίλο τους, Γιώργο Θαναηλάκη και την σύζυγό του.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης σε πρόσφατη συνέντευξή του, θα παντρευτεί την καλή του στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η τελετή θα γίνει στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

«Θέλω να περάσουμε καλά και να είναι μια ημέρα για εμάς. Οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες σε κάθε κοινωνική εκδήλωση που μαθαίνεται έρχονται. Εσωτερικά όμως την ώρα του μυστηρίου θα είμαστε χωρίς κάμερες», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό «Εγώ».

Δείτε το ζευγάρι σε οικογενειακές στιγμές με την μικρή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top