Στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής ο Α. Ρέμος

Σε κακή κατάσταση ο τραγουδιστής

Τα μεγάλα πάθη συχνά έχουν άσχημα ξεμπερδέματα κι αυτό φαίνεται ότι συνέβη και στ��ν Αντώνη Ρέμο. Η μεγάλη του αγάπη για τον Ηρακλή, λίγο έλειψε να τον οδηγήσει στην απόλυτη οικονομική καταστροφή.

Ήταν το 2007 όταν ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε μαζί με μια ομάδα ανθρώπων να αναλάβει τη διοίκηση του Γηραιού σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού πάσχιζε να επιβιώσει οικονομικά.

Τα χρέη της ομάδας την εποχή εκείνη ξεπερνούσαν τα 9 εκατ. ευρώ και ο Αντώνης Ρέμος, αφού παρέλαβε δωρεάν τις μετοχές ξεκίνησε τη μεγάλη προσπάθεια σωτηρίας.

Δυστυχώς όμως η προσπάθεια αυτή είχε αρνητικές συνέπειες για τον ίδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον πρώτο χρόνο ο τραγουδιστής είχε τραβήξει από προσωπικούς του λογαριασμούς περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ! Την ίδια ώρα οι οπαδοί του Ηρακλή στρέφονταν εναντίον του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την οικονομική κατάρρευση της ομάδας.

Ο ίδιος ο Αντώνης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Λίγο έλειψε να χάσει όλη του την περιουσία ενώ βρέθηκε αντιμέτωπος και με ανώνυμες απειλές κατά της ζωής του. Πλέον ανεβαίνει σπάνια στη Θεσσαλονίκη, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, ακόμα και τις συναυλίες, ενώ δεν πηγαίνει ούτε καν στα μαγαζιά που έχει φτιάξει ο ίδιος με συνεργάτες του.

Τώρα πια μοναδική έννοια του είναι να δοθεί ολοκληρωτικά στο τραγούδι, κάνοντας συναυλίες και να απεμπλακεί όσο το δυνατόν συντομότερα από τον Ηρακλή. Οι παλιές αγάπες βλέπετε μερικ��ς φορές δεν πάνε στον παράδεισο…

πρώτη ανάρτηση: 10:18

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top