Κ. Παπουτσάκη: «Kρατάω πισινές με τους άνδρες»

Τι αποκαλύπτει η ηθοποιός για την ερωτική της ζωή

Κ. Παπουτσάκη: «Kρατάω πισινές με τους άνδρες»

Ζουμερές αποκαλύψεις έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη για την προσωπική της ζωή σε μια συνέντευξη, εξομολόγηση, όπου για πρώτη ίσως φορά μιλά για το πώς συμπεριφέρεται στις σχέσεις της.

Αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τον έρωτά της με τον συμπρωταγωνιστή της στην παράσταση «No Shakespeare please», Ορέστη Τζιόβα και δηλώνει ότι δεν είναι διατεθειμένη να θυσιάσει τον εαυτό της για να γίνει κάτι άλλο.

Ο χωρισμός των γονιών της παραδέχεται ότι ήταν ένα γεγονός που τη στιγμάτισε και την επηρέασε στο πώς συμπεριφέρεται μέχρι σήμερα στις σχέσεις της.

«Είναι έντονος ο φόβος του χωρισμού που νιώθω. Δεν έχω τόσο έντονη πίστη, παρά το γεγονός ότι έχω πολύ έντονο το αίσθημα της συντροφικότητας. Μου αρέσει η συντροφικότητα, αλλά ταυτόχρονα είμαι πάρα πολύ φοβισμένη κι ένα κομμάτι μου κρατάει “πισινή”. Συνειδητοποιώ δηλαδή με τα χρόνια, ενώ πάντοτε πίστευα ότι δίνομαι ολοκληρωτικά, πως ένα κομμάτι μου τελικά δεν δίνεται απόλυτα… Υπάρχει ένα παραθυράκι ανοιχτό για να φύγω. Να φύγω, για να μη φύγουνε! Είναι πολύπλοκη ιστορία. Είμαι δύσπιστη δυστυχώς και αυτό δεν το λέω με καμάρι. Ελπίζω κάποια στιγμή να αλλάξει», αποκαλύπτει η Κατερίνα.

Πάντως λέει ότι αυτή η ευκολία με την οποία τα ζευγάρια χωρίζουν έχει να κάνει με το γεγονός ότι υπάρχει η… «ευκολία του επόμενου».

«Πιστεύω ότι είναι σημείο των καιρών μας η ευκολία του τύπου “δεν θέλεις εσύ; Ο επόμενος”. Γιατί να ξοδέψω το χρόνο μου και την υπομονή μου; Δεν μου κάνεις; Γεια σας»!!!

Είναι αισιόδοξη όμως ότι τελικά οι άνθρωποι θα βρουν τις ισορροπίες τους και θα καταφέρουν ο καθένας να βρει το ταίρι του και να… «κουρνιάσει μέσα σε όλο αυτόν τον κυκεώνα και την τρέλα».

Πηγή: Αποκαλύψεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top