Σ. Χρηστίδου:«Δεν μιλάω πια με την Ράνια»

Ν. Γερμανού: «Γιατί έφυγε ο Σάββας από τον Alpha»

Σ. Χρηστίδου:«Δεν μιλάω πια με την Ράνια»

Ράνια Θρασκιά -Σίσσυ Χρηστίδου… Δυο γυναίκες που κάποτε ήταν κολλητές φίλες και τώρα δεν ανταλλάσουν ούτε «καλημέρα»...

Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας στο STAR εξήγησε τους λόγους που οδηγήθηκε η σχέση τους σε ρήξη και από τις απαντήσεις της καταλάβαμε ότι το έχει πάρει λίγο… βαρέως το όλο θέμα.

«Δεν έχουμε πολύ επικοινωνία όπως ξέρεις, αλλά αυτά συμβαίνουν με τους ανθρωπους. Δεν μπορείς να κρατάς με το ζόρι έναν άνθρωπο στη ζωή σου...Το ξέρεις αυτό δυστυχώς».

«Όταν δημιουργούνται καταστάσεις είναι καλό να της λύνεις με τους ανθρώπους και όχι με τις κάμερες και με τα μικρόφωνα. Αυτό ποτέ δεν το έκανα στη ζωή μου», είπε η Σίσσυ αφήνοντας αιχμές για την πρώην κολλητή της, η οποία βγήκε πρώτη και αποκάλυψε ότι δεν μιλάνε σε συνέντευξή της σε περιοδικό πριν λίγους μήνες.

Πάντως, μετά τις σπόντες η μεγαλόκαρδη Σίσσυ πρόσθεσε: «Είναι άνθρωπος που αγαπάω και θα συνεχίσω να αγαπάω τα συναισθήματα όπως ξέρεις δεν αλλάζουν ποτέ», ενώ της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα.

Αποκαλύψεις δεν έκανε σήμερα μόνο η Σίσσυ Χρηστίδου,αλλά και η Ναταλία Γερμανού, η οποία εξήγησε για ποιο λόγο ο Σαββας Πούμπουρας είδε την πόρτα της εξόδου του Alpha στα μέσα της σεζόν.

«Δεν ήταν επιλογή του άπλα θεώρησε ότι μπορούσε να τα συνδυάσει. Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει (!)», είπε η Ναταλία.

Για ποιο λόγο δεν κατάφερε να το κάνει;;;

Εκεί μας τα μπουρδούκλωσε λίγο! «Ήταν κουραστικό και δεν ήθελε και ο Alpha να τον μοιράζεται με τον Ant1». Ότι καταλάβετε, καταλάβατε!

Δείτε τι είπαν οι δύο παρουσιάστριες στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top