Μελέτη: «Βρίσκομαι σε φάση ξεκαθαρίσματατος»

«Δύσκολο να διαφέρεις από τη μάζα» λέει η παρουσιάστρια

Σε μια φάση ξεκαθαρίσματος της ζωής της όπου παρατηρεί όσα συμβαίνουν γύρω της και κυρίως τον εαυτό της δηλώνει πως βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξη της στο περιοδικό InStyle.

Χαρακτηριστικά, η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρει πως «συγκρατώ αυτά που παρατηρώ. Τα συνδυάζω και προσπαθώ να καταλάβω πράγματα για εμένα και τους γύρω μου. Πάνω απ’ όλα όμως παρατηρώ τον εαυτό μου».

Μιλώντας για το σύστημα της τηλεόρασης παρατηρεί πως ακόμη και η ίδια, που ζει καθημερινά στο πυρήνα του, είναι σοκαρισμένη γιατί όλοι «θέλουν να γίνουν κάτι το οποίο δεν είναι. Το σύστημα αυτό που μοιάζει τόσο λαμπερό στον έξω κόσμο είναι εν τέλει τόσο σαθρό και δήθεν και τόσο καμουφλαρισμένο που όσοι είναι μέσα δεν το αντιλαμβάνονται γιατί είναι τελείως υπνωτισμένοι».

Η όμορφη παρουσιάστρια περιγράφει πως όταν μπήκε στο χώρο άκουγε από παντού τη συμβουλή «να είσαι ο εαυτός σου» αλλά εξομολογείται πως εν τέλει αυτοί που τη συμβούλευαν είναι και αυτοί που την οδηγούσαν στο να γίνει κάτι άλλο: «Είναι δύσκολο να διαφέρεις από τη μάζα και ακόμη πιο δύσκολο να είσαι ο εαυτός σου» τονίζει.

Η στάση της απέναντι στη ζωή; «Θεωρώ ότι ο κόσμος, η ζωή γενικά, είναι τέχνη και η τέχνη είναι υποκειμενική. Ανήκει σε όλους και σημαίνει δι��φορετικά πράγματα για τον καθένα» δηλώνει η όμορφη παρουσίαστρια.

Όσον αφορά το γάμο, η Ελεονώρα Μελέτη είναι σαφής: «Γιατί θα πρέπει να καταπιεστώ και να μπω σε τρυπάκια γάμου επειδή για μερικούς πρέπει; Και γιατί θα πρέπει να τραπεζώσω καμιά δεκαπέντε χιλιάδες άτομα που όταν τα βλέπω ξερνάω;». Δηλωνει ότι πιστεύει πως η πραγματική φύση του ανθρώπου δεν περιλαμβάνει το γάμο και η φύση του ανθρώπου είναι να εξελίσσεται. « Για μένα» αναφέρει «με τα μάτια που βλέπω αυτή τη στιγμή, ο γάμος είναι ένα καλούπι που επιδιώκει στασιμότητα στη σχέση. Ο γάμος είναι ένα συμβόλαιο» αφήνοντας ωστόσο ένα παράθυρο για το μέλλον.

Τελειώνοντας την συνέντευξή της, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρει ότι «ο κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει από τα ψέματα που μας έχουν φλομώσει τα τελευταία χρόνια με υπερβολικές εικόνες και υπέρλαμπρες πολυτέλειες που τελικά είναι σαθρά οικοδομήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top