Στο σούπερ μάρκετ με τα παιδιά η Βανδή

Αγκαλιές, φιλιά και... κλάματα

Στο σούπερ μάρκετ με τα παιδιά η Βανδή

Άριστη μητέρα και σύζυγος αποδεικνύεται η Δέσποινα Βανδή, που παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις βρίσκει τον χρόνο να περνά χρόνο με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Πρόσφατα δε ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» με την Μελίνα και τον Γιώργο σε σούπερ μάρκετ!

Ντυμένη casual, με ένα τζιν και ένα λευκό κοντομάνικο με μπλε ρίγες, η δημοφιλής τραγουδίστρια έβαλε τον μικρό Γιώργο στο καρότσι και με βοηθό την Μελίνα ψώνισε τα απαραίτητα για το νοικοκυριό.

Εξάλλου, η Δέσποινα λατρεύει να ασχολείται με το σπίτι και έχει ως χόμπι την μαγειρική, με πολλούς μάλιστα να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το αφράτο ζυμωτό ψωμί της.

Τα φιλιά, τα χάδια, οι αγκαλιές αλλά και τα... κλάματα δεν έλειψαν κατά την διάρκεια της παραμονής της οικογένειας στο σούπερ μάρκετ, με την μαμά να μην χαλάει χατίρι στα παιδιά και να τους αγοράζει χωρίς δεύτερη σκέψη αυτό που ζητούσαν.

Ο Γιώργος ξεσήκωσε τον κόσμο τρέχοντας στους διαδρόμους και κλαίγοντας, ενώ πιο σοβαρή στεκόταν η Μελίνα ούσα η δεύτερη νοικοκυρά του σπιτιού, που προσπαθούσε να μιμηθεί τις κινήσεις της Δέσποινας!

πηγή: περιοδικό «Hello»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top