Ο Τζουντ Λο στη νέα ταινία του Σκορτσέζε

Παραγωγός ο Τζόνυ Ντεπ!

Ο Τζουντ Λο στη νέα ταινία του Σκορτσέζε

Στον απόηχο του μελλοντικού του γάμου με τη Σιένα Μίλερ, ο Τζουντ Λο υπέγραψε συμ��όλαιο συνεργασίας στη νέα ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε με παραγωγό… τον Τζόνυ Ντεπ!

Ο γυναικοκατακτητής Τζουντ Λο μπορεί να ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην προσωπική του ζωή αλλά δείχνει ότι ουδόλως παραμελεί την καριέρα του καθώς υπέγραψε την επόμενη συνεργασία του με έναν από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες παγκοσμίως, τον Μάρτιν Σκορτσέζε.

Ο Αμερικανός –με ιταλικές καταβολές- σκηνοθέτης ετοιμάζει τη νέα του ταινία με τίτλο «HugeCabret» η οποία και θα είναι η πρώτη του δημοφιλούς σκηνοθέτη σε 3D. Η ταινία βασίζεται στο best seller βιβλίο Μπράιαν Σέλσνικ με τίτλο «The Invention of Hugo Cabret» η οποία πραγματεύεται τη ζωή ενός 12χρονου αγοριού που ζει «μυστικά» μέσα στην ανωνυμία του σταθμό των τραίνων στο Παρίσι και το πώς μεταβάλλεται η ζωή του από τη γνωριμία μιας εκκεντρικής κοπέλας και άλλων συμβάντων. Μαζί με τον Τζουντ Λο θα πρωταγωνιστούν και οι Ρέι Γουίνστον, Κρίστοφερ Λι και Μπεν Κίνγκσλεϊ!

Το δίδυμο της επιτυχίας που εγγυάται μια καλογυρισμένη ταινία, έρχεται να συμπληρώσει ένα άλλο μεγάλο όνομα του Χόλυγουντ που φιγουράρει ανάμεσα στους παραγωγούς της ταινίας, ο Τζόνυ Ντεπ!

Υπομονή, λοιπόν, για την ημέρα που θα βγει στις αίθουσες η νέα αυτή -και πολλά υποσχόμενη- ταινία καθώς τα γυρίσματα ξεκίνησαν μόλις στις 29 Ιουνίου στο Λονδίνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top