Το «μυστικό» δράμα της Έλενας Ακρίτα

Η απώλεια που συγκλόνισε την σεναριογράφο της Εδέμ

Το «μυστικό» δράμα της Έλενας Ακρίτα

Το δικό της προσωπικό δράμα κρατάει «μυστικό» η Έλενα Ακρίτα, η οποία έχασε πολύ πρόσφατα ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, τον ξάδερφο της με τον οποίο δεν ήταν μόνο συγγενείς, αλλά και πολύ στενοί συνεργάτες.

Ο Κωνσταντίνος Γιαβάσογλου έφυγε από την ζωή χτυπημένος από την επάρατη νόσο. Ήταν πρώτος ξάδερφος της Έλενας και είχαν μεγαλώσει μαζί. Όπως λένε άτομα του στενού της περιβάλλοντος τον είχε σαν τον μικρό της αδερφό, μια που τον περνούσε λίγα χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα είχαν αναπτύξει και στενή συνε��γασία, αφού ο Κωνσταντίνος δούλευε στο γραφείο της Έλενας και είχε αναλάβει όλη την οργάνωση της εταιρίας της.

«Η Έλενα έλιωσε, της στοίχισε πάρα πολύ ο θάνατος του. Είκοσι ολόκληρους μήνες, όσο κράτησε η αρρώστια του ήταν στο πλευρό του προσπαθώντας, στον βαθμό που μπορούσε, να μην καταλάβει τίποτα ο Κωνσταντίνος. Πραγματικό μαρτύριο», αποκαλύπτει στην Espresso στενός συνεργάτης της κ. Ακρίτα.

«Παρά την μεγάλη στενοχώρια της, δεν άφησε να φανεί στην δουλειά της το παραμικρό. Κατάφερε να μην περάσει ούτε και το ελάχιστο από τον μεγάλο πόνο που έκρυβε στα κείμενα της», προσθέτει το ίδιο άτομο, που εξηγεί ότι το ίδιο διάστημα με τον θάνατο του πολυαγαπημένου της ξαδέρφου, συνέπεσε και το τέλος της σεζόν για τα «Μυστικά», αλλά και οι εξετάσεις του γιού της Παύλου, τον οποίο έπρεπε να στηρίξει.

Πρώτη ανάρτηση: 1/7/2010 07.50

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top