Αθερίδης - Καρύδη: «δεν βαριόμαστε ποτέ»

Ποιά είναι η 8χρονη σχέση τους;

Αθερίδης - Καρύδη: «δεν βαριόμαστε ποτέ»

«Δεν βαριόμαστε ποτέ ο ένας τον άλλον», λένε ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγα Καρύδη, που μετρούν 8 χρόνια σχέσης και είναι αχώριστοι! Σε θέατρα, τηλεόραση, διακοπές, εξόδους, περιοδείες, οι δύο ηθοποιοί είναι πάντα μαζί, διαψεύδοντας όσους λένε πως το πολύ μαζί σκοτώνει...

«Τον εαυτό μου τον φανταζόμουν πάντα ζευγαρωμένο», λέει η Σμαράγδα στην συνέντευξή τους στο περιοδικό «Down Town», προσθέτοντας πως πρέπει να ευχαριστεί τον Θεό για όσα της έχει δώσει και όχι μόνο στα ερωτικά.

Σε ερώτηση αν βαριούνται ποτέ ο ένας τον άλλον, οι δυό τους αλληλοσυμπληρώνονται. «Εγώ ποτέ», λέει η ηθοποιός για να συμπληρώσει ο Θοδωρής «κι άμα είχαμε βαρεθεί, θα είχαμε βρει έναν τρόπο να μη συμβαίνει αυτό», ενώ η Σμαράγδα καταλήγει: «δεν βαριόμαστε ποτέ ο ένας τον άλλο, ίσως γιατί γελάμε πολύ μεταξύ μας».

«Ο Θοδωρής, όσο καλά και να τον γνωρίζεις, θα περάσεις καλά μαζί του, θα γελάσεις, δεν μπορείς να περάσεις μια μέρα μαζί του που να μην έχει ενδιαφέρον», προσθέτει η ηθοποιός, ενώ εκείνος επισημαίνει ότι δεν μπορεί να δουλέψει με κάποιον αν πρώτα δεν αποκτήσει οικειότητα μαζί του.

Και οι δύο λένε πως η οικονομική κρίση τους επηρέασε, προσθέτοντας πως πολλά σίριαλ έπεσαν θύματα των περικοπών. «Προτάσεις για σίριαλ δεν είχα, γιατί δεν θα γίνουν σίριαλ. Είχα δύο προτάσεις αλλά δεν θα γίνουν λόγω περικοπών», αναφέρει ο Θοδωρής Αθερίδης. Από την πλευρά της, η Σμαράγδα Καρύδη αποκαλύπτει ότι είχε πρόταση από τηλεοπτικό κανάλι, ωστόσο, τώρα δεν της απαντούν και είναι στον αέρα.

Το καλοκαίρι, Σμαράγδα και Θοδωρής θα το περάσουν μαζί, περιοδεύοντας με την παράσταση «Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top