Ο Λουκάς από τα «Μυστικά της Εδέμ» είναι ερωτευμένος!

Τι λέει για τη γυναίκα της ζωής του

Ο Λουκάς από τα «Μυστικά της Εδέμ» είναι ερωτευμένος!

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ήταν ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Λουκάς από τα «Μυστικά της Εδέμ» σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Εγώ».

Ο ηθοποιός που μετά από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA έχει αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες αποκαλύπτει λοιπόν ότι εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με τη σκηνοθέτη της ΕΡΤ, Ειρήνη Κόκκοτα.

«Είμαστε πολύ καλά και περνάμε υπέροχα μαζί», εξομολογείται ο… «Λουκάς», αποκαλύπτοντας ότι στην καλή του ξεχωρίζει τη δυναμικότητά του, την εξυπνάδα της και την τρυφερότητά της.

Θέλει άραγε ο ηθοποιός να παντρευτεί;

«Θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί. Ο γάμος μου φαίνεται απλώς ως ένα φυσικό επόμενο της απόκτησης ενός παιδιού», απαντά.

Πάντως ακόμα δεν έχει φτάσει κοντά στο γάμο.

«Στη φάση της ζωής μου που βρίσκομαι τώρα έχω ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά. Ο χρόνος μου είναι ελάχιστος και θεωρώ ότι ένα παιδί δεν μπορεί να μεγαλώνει ερήμην των γονιών του».

Μέσα από τη συνέντευξή του απαντά και σε όσους του επιτέθηκαν προσωπικά επειδή πήρε θέση υπέρ της Έλενας Ακρίτα σε διαμάχη της με blogers.

«Δεν με στενοχώρησε όλο αυτό. Περιμένω χειρότερες κακοήθειες», λέει στη συνέντευξή του, ενώ όταν η δημοσιογράφος τον ρωτά αν σκέφτηκε να κινηθεί νομικά γιατί τον παρουσίασαν ως gay, απαντά:

«Όχι. Δε θεωρώ προσβλητικό κάτι τέτοιο και ούτε θα καθίσω να αποδείξω στο καθένα τι είμαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top