Πωλητήριο στο σπίτι της Μέριλιν Μονρό!

Εκεί άφησε την τελευταία της πνοή

Πωλητήριο στο σπίτι της Μέριλιν Μονρό!

Το σπίτι της Μέριλιν Μονρό βγήκε στην αγορά για πώληση! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Πρόκειται για μια ισπανικής αρχιτεκτονικής, βιλίτσα στο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες, το οποίο πωλείται στην τιμή των 3.595.000 δολαρίων.

Η έπαυλη χτίστηκε το 1929 και όταν την αγόρασε η Μέριλιν είχε τρεις κρεβατοκάμαρες, δύο μπάνια και έναν ξενώνα. Από τότε βέβαια έχουν γίνει πολλές ανακαινίσεις κι έτσι σήμερα διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια, ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, μία τραπεζαρία, ένα γραφείο, μία ευρύχωρη και φωτεινή κουζίνα και δύο playroom, ένα για τους μεγάλους και ένα για τα παιδιά.

Στα 23.000 τετραγωνικά μέτρα που είναι η έκταση του συνολικού οικοπέδου, υπάρχει μια μεγάλη πισίνα που περιτριγυρίζεται από δέντρα και φυτά, παρέχοντας έτσι την απόλυτη απομόνωση από τα αδιάκριτα βλέμματα. Και όσο για τη θέα; Υπέροχη! Άλλωστε αυτή ήταν και ένας από τους βασικότερους λόγους που αγόρασε τη βίλα η Μέριλιν Μονρό.

Το σπίτι αυτό όμως, εκτός από όλες τις πολυτέλειες που προσφέρει είναι και ένα σπίτι γεμάτο ιστορία.

Πρώτα και κύρια αποτέλεσε το μοναδικό σπίτι που απόκτησε ποτέ η star του Hollywood. Εκεί έζησε τον παθιασμένο της έρωτα τόσο με τον John Kennedy, όσο και με τον αδελφό του Robert, ενώ σύμφωνα με τους αστικούς μύθους που κυκλοφορούν, μία από τις πολλές ιδιοκτήτριές του, όταν πήγε να κάνει ανακαίνιση, ανακάλυψε ένα περίπλοκο σύστημα τηλεφωνικής παρακολούθησης, που έφερε την υπογραφή του FBI.

Το κυριότερο όμως είναι ότι σε αυτό το σπίτι, στις 5 Αυγούστου του 1962 βρέθηκε το άψυχο κορμί του απόλυτου sex symbol! Εκεί, βρήκαν τη Μέριλιν να κείτεται νεκρή, η βοηθός της και ο προσωπικός της γιατρός, από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών.

Αν ενδιαφέρεστε λοιπόν ρίξτε μια ματιά στην πολυτελέστατη βίλα της Μέριλιν Μονρό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top