Τι συζητούσαν prive Λάτσιος - ξανθιά παραγωγός;

Συνάντηση και... παρεούλα σε νυχτερινό κέντρο

Τι συζητούσαν prive Λάτσιος - ξανθιά παραγωγός;

Πίτσι πίτσι με την ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη ήταν ο Γιάννης Λάτσιος στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος. Οι φήμες που θέλουν την Ράνια... αντικαταστάτρια της Ζέτας Μακρυπούλια δίνουν και παίρνουν, ενώ η ίδια μίλησε στο Star για την συνάντησή της με τον διευθυντή του ΑΝΤ1.

«Καμία απολύτως σχέση... καθαρά επαγγελματική και καθαρά φιλική ήταν η συζήτηση», είπε τηλεφωνικά στο Star η Ράνια Κωστάκη. Βέβαια, και η Ζέτα μακρυπούλια τα ίδια έλεγε, αλλά το τηλεφλέρτ και τα υπονοούμενα με τον Γιάννη Λάτσιο τελειωμό δεν είχαν...

Τι επαγγελματικό συνδέει μια παραγωγό του σταθμού «Ρυθμός» και τον διευθυντή του ΑΝΤ1; «Μιλάμε γενικά για πράγματα που έχουν να κάνουν και με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση», προσθέτει η ίδια.

Ο Γιάννης Λάτσιος έφτασε μόνος του στο νυχτερινό κέντρο, ενώ η Ράνια Κωστάκη ήταν στην ίδια παρέα με τον Μάκη Πουνέντη. Βέβαια, ο Μάκης έφυγε, η Ράνια έμεινε και, όταν κάθισε δίπλα στον διευθυντή του ΑΝΤ1, μόνο κορέους που δεν πιάσανε... Μάλλον θα κανόνιζαν να δοκιμάσουν μαζί τρίγωνα Πανοράματος!

Πάντως, στο μαγαζί αυτό ο Γιάννης Λάτσιος όλο συναντήσεις είχε... Εκεί πέτυχε και την πρώην κουμπάρα Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

Με το που την είδε ο Αντώνης Κανάκης την τραγουδίστρια δεν περιγράφεται η χαρά του, ενώ αν κρίνουμε από την έκφραση στο πρόσωπο του Γιάννη Λάτσιου... δεν τρελάθηκε κιόλας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top