Εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα στο κόκκινο χαλί των Emmy

Oscar De La Renta στις προτιμήσεις των celebrities

Εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα στο κόκκινο χαλί των Emmy

Δεν νοούνται βραβεία στο Hollywood, χωρίς την καθιερωμένη παρέλαση των αστέρων από το κόκκινο χαλί!

Έτσι λοιπόν και στην απονομή των τηλεοπτικών βραβείων Emmy που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ, οι πρωταγωνιστές της βραδιάς διάλεξαν εντυπωσιακές δημιουργίες γνωστών οίκων, φανταστικά κοσμήματα και αξεσουάρ και στήθηκαν μπροστά στους φωτογράφους για μερικές γκλαμουράτες πόζες.

Έξω από το Nokia Theatre στο Λος Άντζελες οι… αστέρες της αμερικανικής T.V περίμεναν υπομονετικά για να μπουν μέσα στην αίθουσα και παρεμπιπτόντως φρόντισαν να μας δείξουν τα… κάλλη τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν επέλεξε μια δημιουργία από τον οίκο Marchesa που τώρα τελευταία τον προτιμούν πολύ οι celebrities, ενώ εμφάνιση, αλά… Κλεοπάτρα έκανε και η φρεσκοπαντρεμένη Άννα Πάκουιν με τον καλό της Στίβεν Μόγιερ, οι πρωταγωνιστές καλέ του «True Blood».

Εκεί και η Χάιντι Κλουμ με μια μαύρη, σούπερ μίνι τουαλέτα, τίγκα στη δαντέλα η Έμιλι Μπλαντ, που πρωταγωνιστεί στο «Dexter» με μοβ γκρι δημιουργία και η Κριστίνα Χέντρικς που προτίμησε να τονίσει τις καμπύλες της μέσα από μια γκρι μακριά τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ για να τονίζεται το πλούσιο μπούστο της.

Δείτε μερικές από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των Emmy.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top