Σάρωσαν οι κωμωδίες στα Emmy

Ο κόσμος θέλει γέλιο

Σάρωσαν οι κωμωδίες στα Emmy

Λάμψη και glamour στην 62η τελετή απονομής των Emmy Awards, με τις κωμωδίες να πρωταγωνιστούν σε αντίθεση με τις δραματικές σειρές.

Στα αμερικανικά τηλεοπτικά βραβεία σάρωσαν οι τηλεοπτικές σειρές "The Closer" και "The Big Bang Theory" που έχει μεταδώσει με μεγάλη επιτυχία το STAR και για τις οποίες έχει εξασφαλίσει για την επόμενη σεζόν, νέα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια του "The Closer", Κίρα Σέντγουικ τιμήθηκε με το βραβείο Ερμηνείας, ενώ βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου πήρε και ο Τζιμ Πάρσονς που πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά "The Big Bang Theory".

Η σειρά «Modern Family» απέσπασε το βραβείο της καλύτερης κωμικής σειράς, όπως επίσης το βραβείο καλύτερου σεναρίου και το βραβείο δεύτερου ανδρικού ρόλου.

Από την άλλη η πετυχημένη κω��ική σειρά του Fox, το «Glee» που ήταν υποψήφιο σε 19 κατηγορίες, έφυγε τελικά με δύο βραβεία, αυτό του δεύτερου γυναικείου ρόλου που απονεμήθηκε στην Jane Lynch και σκηνοθεσίας στον Ryan Murphy.

Όσον αφορά στις δραματικές σειρές, το τοπίο δεν άλλαξε και πολύ. Για τρίτη συνεχή χρονιά το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς πήρε το «Mad Men», ενώ και ο Bryan Cranston, πρωταγωνιστής της σειράς «Breaking Bad» έφυγε με το αγαλματάκι επίσης για τρίτη φορά παρακαλώ.

Ο Αλ Πατσίνο βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στην τηλεταινία «You don’t know Jack» και η Κλερ Ντέινς για την τηλεταινία «Temple Grandin», ενώ το βραβείο για την καλύτερη μίνι σειρά απέσπασε το «Pacific», με παραγωγούς τον Τομ Χανκς και τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Επίσης με βραβείο έφυγε το reality «Top Chef», το οποίο τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα το βλέπουμε κι εμείς.

Δείτε μερικά πλάνα από την απονομή των βραβείων Emmy.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top