Το τρυφερό τετ α τετ του Α. Κανάκη με τραγουδίστρια

Σε νυχτερινή έξοδο στη Θεσσαλονίκη

Το τρυφερό τετ α τετ του Α. Κανάκη με τραγουδίστρια

Τον φίλο του Αντώνη Ρέμο είχε πάει να ακούσει ο Αντώνης Κανάκης, όμως στο μαγαζί γνώρισε και τον …θαυμασμό γνωστής λαϊκής τραγουδίστριας.

Ο Κανάκης κάθισε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και εκεί τα είδε όλα. Όχι βέβαια αυτά που συνέβαιναν στην πίστα –αυτά φαίνονται και από αλλού, αλλά αυτά που συνέβαιναν στη διπλανή καρέκλα…

Στο διπλανό τραπέζι καθόταν γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία μόλις τον είδε, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που παράτησε την παρέα της και εγκαταστάθηκε δίπλα του .

Η ώρα περνούσε και λίγο το ποτό, λίγο ο καπνός, λίγο τα ερωτικά κομμάτια του Ρέμου, ήρθε στα κέφια η τραγουδίστρια και την έκανε την εξομολόγηση. Όλη την ώρα σε απόσταση αναπνοής τον είχε τον Αντώνη και, απ’ ότι λένε, του έλεγε πόσο γοητευτικός είναι και πόσο πολύ της αρέσει ..

Στην αρχή ο παρουσιαστής δεν έδωσε σημασία, αλλά όσο πιο εκδηλωτική γινόταν η τραγουδίστρια, τόσο πιο αμήχανος γινόταν εκείνος.

Όσο κι αν προσπάθησε να την αποφύγει διακριτικά και ευγενικά… εκείνη δεν το έβαζε κάτω . Και να τα λουλούδια να και τα κομπλιμάν.

Ε είδε κι απόειδε ο άνθρωπος και μόλις τελείωσε το πρώτο μέρος της εμφάνισης του Ρέμου, την έκανε χαλαρά για το σπίτι, νωρίς γιατί δήθεν νύσταζε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top