To μπάτσελορ πάρτι της Καλομοίρας

Σε εντατικές προετοιμασίες για το γάμο

To μπάτσελορ πάρτι της Καλομοίρας

Σε εντατικές προετοιμασίες βρίσκεται η Καλομοίρα αυτό το διάστημα αφού τον ερχόμενο μήνα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιά της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.


Τελείωσαν τα ψέματα για το Καλομοιράκι που μπορεί να μην έχει διαλέξει ακόμα μπομπονιέρες και νυφικό, αλλά παραμένει ψύχραιμη παρά την αναμπουμπούλα των προετοιμασιών!


Μάλιστ��, οι αδερφές της, αλλά και οι αδελφές του Γιώργου, είπαν να μην αφήσουν έτσι τη μέλουσα νύφη και της ετοίμασαν ένα μπάτσελορ πάρτι για την επόμενη εβδομάδα, που -όπως είπε- την…. «τρομοκράτησε», αφού φοβάται μην της μπερδέψουν τα ποτά και… σκάσει στην εκκλησία «στουπί»!


Τέτοια είναι η χαρά της οικογένειας Σαράντη που οι συνολικοί καλεσμένοι του γάμου θα φτάνουν τους 500, αν και όπως λέει η Καλομοίρα θα έρθουν, όπως φαίνεται, μόνο οι 400, αφού το θέλανε σε… «στενό οικογενειακό κύκλο»!


Πάντως η Καλομοίρα την ώρα του μυστηρίου δεν σκοπεύει να πατήσει το πόδι του γαμπρού, ακολουθώντας τις εντολές της γιαγιάς της που δεν το βρίσκει «ωραίο».


Λέτε η γιαγιά να είναι της φιλοσοφίας «η δε γυνή να φοβείται τον άντρα, μη τα πάρει στο κρανίο και γκρεμίσει καμιά μάντρα;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top