Ο Μπράντ Πιτ στο πλευρό της Νέας Ορλεάνης

Απέδειξε για ακόμη μια φορά τις ευαισθησίες του

Ο Μπράντ Πιτ στο πλευρό της Νέας Ορλεάνης

Πέντε χρόνια μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα «Κατρίνα», στην Νέα Ορλεάνη, ο Μπράντ Πίτ, επισκέφτηκε την πόλη και τους κατοίκους σε μια καμπάνια που στόχο έχει να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον στις προσπάθειες ανοικοδόμησης της κατεστραμμένης πόλης.


Ο ηθοποιός, έφτασε στη Λουιζιάνα και ξεκίνησε την περιήγηση στην Lower 9th Ward, μια από τις χειρότερα «χτυπημένες» από τον τυφώνα περιοχές. Μάλιστα μια σύντομη επίσκεψη έκανε και η Αντζελίνα Τζολί λίγο πριν αναχωρήσει με το ιδιωτικό της τζετ.


Με χαλαρή ��ιάθεση και εμφάνιση, φορώντας τζιν πουκάμισο και τζιν παντελόνι, Ο Μπράν τα Πιτ συναντήθηκε και συζήτησε με πολλούς από τους ντόπιους.


Ο διάσημος ηθοποιός ίδρυσε το 2007 ένα σύλλογο που ονομάζεται «Make it Right» και σκοπό έχει την ανοικοδόμηση πολλών κατεστραμμένων από ον τυφώνα σπιτιών. Μέχρι σήμερα έχουν χτιστεί 50 σπίτια με στόχο ο αριθμός αυτός να φτάσει τα 150.


Το ζεύγος Τζολί άλλωστε έχουν σπίτι στη Νέα Ορλεάνη το οποίο αγόρασαν το 2007, ενώ ο Μπραντ Πιτ δώρισε 5 εκατομμύρια δολάρια στο σύλλογο όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την ευαισθησία του αλλά και το φιλανθρωπικό του αίσθημα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top