Μενεγάκη – Πατζόπουλος: Ένα χρόνο μαζί;

Τα πάντα για την σχέση τους...

Μενεγάκη – Πατζόπουλος: Ένα χρόνο μαζί;

Όταν η είδηση του διαζυγίου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσ��ου έσκασε σαν βόμβα στα γραφεία των καναλιών με το περιβόητο δελτίο τύπου, οι περισσότεροι τα «έχασαν».

Όσοι όμως γνώριζαν την Ελένη είχαν καταλάβει, τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται εκ των υστέρων, ότι κάτι είχε αλλάξει στην ζωή της.

Ήταν πέρσι τέτοια εποχή, που η παρουσιάστρια επισκέφτηκε την Άχλα για τις καλοκαιρινές τις διακοπές και διέμεινε σε έναν από τους οικολογικούς ξενώνες του –μέχρι τότε «άγνωστου» Ματέο Πατζόπουλου.

Γύρισε ανανεωμένη, ενώ ξεκίνησε την εκπομπή της 11 κιλά πιο αδύνατη και με εμφανή αλλαγή στο μαλλί… Και ενώ όλοι πρόσεξαν τις αλλαγές, πέρασε απαρατήρητο το μαύρο σταυρουδάκι που είχε στο χέρι. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα ήταν ίδιο με αυτό που φορούσε ο Ματέο στον λαιμό στις φωτογραφίες του στο facebook!

Από τότε έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος, στον οποίο η ζωή των δυο τους άλλαξε ριζικά.

Η Ελένη χώρισε και άλλαξε εντελώς συνήθειες. «Είναι σαν να βλέπει τον κόσμο αλλιώς: Πηγαίνει για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, στην Ευριπίδου, προτιμά τα ήσυχα μέρη, τις περισσότερες φορές βγαίνει άβαφη για βόλτα και δεν μακιγιάρεται καν στο αυτοκίνητο, όπως έκανε παλιά», λένε άτομα του περιβάλλοντος της στο People.

Και ο Ματέο όμως, έγινε αναγνωρίσιμος –χωρίς την θέληση του- μέσα σε μια μέρα με τα φλας των φωτογράφων να τον αναζητούν απεγνωσμένα!! Αρχικά τρόμαξε, όμως πλέον δεν δίνει σημασία.

Όσοι ξέρουν την Ελένη μιλούν για ένα μεγάλο έρωτα, που της άλλαξε την ζωή. Ένα χρόνο μαζί; Δεν ξέρει κανείς, πάντως σίγουρα το ζευγάρι «κλείνει» ένα χρόνο γνωριμίας. Μια γνωριμία που έφερε τα πάνω κάτω στην ζωή τους, όμως, μάλλον άξιζε!

Πρώτη ανάρτηση 28/08/2010 09:30

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top