Η Κ. Παπουτσάκη βρήκε το… «έτερον της ήμισυ»

Μιλάει λίγο πριν τα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Η Κ. Παπουτσάκη βρήκε το… «έτερον της ήμισυ»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Βαγγέλη Σεϊτανίδη, «Έτερον Ήμισυ», μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, τον Κρατερό Κατσούλη και τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Τι καλύτερη αφορμή λοιπόν μετά από εννέα μήνες να μιλήσει τόσο για τη νέα της ταινία, όσο και για την προσωπική της ζωή.

«Δεν υπεραναλύω τα συναισθήματά μου, προχωρώ με την καρδιά μου. Αυτή με οδηγεί», λέει στη συνέντευξή της στο Down Town η γνωστή ηθοποιός.

Στην ταινία υποδύεται τη Μαρίνα που με το σύζυγό της Ζαχαρία έχουν ένα μανάβικο. Είναι ένα ζευγάρι απλών, λαϊκών ανθρώπων, που ζουν μια σχέση πάθους, με πολύ χιούμορ.

Έχει άραγε κοινά στοιχεία με τον χαρακτήρα που υποδύεται;

«Επειδή τα δύο πρωταγωνιστικά ζευγάρια είναι τέσσερις άνθρωποι οι οποίοι είναι ψυχολόγοι οι μεν – που υπεραναλύουν το καθετί – και μανάβηδες οι άλλοι, τελείως λαϊκοί άνθρωποι δηλαδή, οι οποίοι δεν έχουν επαφή με την ανάλυση των συναισθημάτων τους, πολύ αληθινοί, πολύ πληθωρικοί, πολύ γνήσιοι νομίζω ότι η αλήθεια των σχέσεων βρίσκεται κάπου ανάμεσα. Πιστεύω ότι πρέπει να αφεθούμε περισσότερο στο ένστικτο», λέει.

Όσο για τη δημοσιότητα που παίρνουν κατά καιρούς οι σχέσεις της και αν τις επηρεάζουν είναι κατηγορηματική:

«Η δημοσιότητα δεν παίζει κανένα ρόλο στα προσωπικά μου, ούτε τα επηρεάζει, άσχετα αν κάποιοι μπορεί να θέλουν να πιστεύουν το αντίθετο. Εγώ πιστεύω ότι στις σχέσεις πρέπει να αναλύουμε ορισμένες φορές τα πράγματα, να παρεμβαίνουμε επικοινωνιακά και εγκεφαλικά, αλλά θα πρέπει ταυτόχρονα να αφηνόμαστε στο συναίσθημά μας και σε όσα νιώθουμε για τον άλλον. Εγώ τουλάχιστον έτσι λειτουργώ, μ’ αυτόν τον τρόπο. Στα προσωπικά μου προηγείται το συναίσθημα».

Η λογική άλλωστε όπως λέει δεν χωράει στα συναισθηματικά της.

«Στα 30 μου προχωράω μόνο με την καρδιά μου. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να βάλω το μυαλό μου μέσα στα συναισθήματά μου», παραδέχεται.

Όταν μάλιστα είναι ερωτευμένη λειτουργεί τελείως αυθόρμητα.

«Παραδίνομαι, δεν παίζω παιχνίδια, δεν λειτουργώ με στρατηγικές, αρνούμαι πεισματικά να μπω σ’ αυτή τη διαδικασία, παρόλο που μπορεί και να μη μου βγαίνει πάντα σε καλό. Εγώ κάνω πια μόνο αυτό που αισθάνομαι και όπου με βγάλει», εξομολογείται.

Από την άλλη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που παίζει το σύζυγο της Κατερίνας τονίζει ότι οι σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια.

«Είναι μια συνεχής γύμναση, δεν έχουν κάτι σταθερό, αλλάζουν με τις εποχές, με τα χρόνια, αλλάζουν ανάλογα με τον άνθρωπο και την προσωπικότητά του, αλλάζουν σύμφωνα με τη συμπεριφορά του. Ευτυχώς για μένα έχουμε μεγάλες διαφορές μεταξύ μας οι άντρες και οι γυναίκες. Αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά τον κόσμο», λέει.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη πάλι φαίνεται να συμφωνεί με την Κατερίνα Παπουτσάκη και δηλώνει ότι στον έρωτα αφήνει τα μάτια, την καρδιά και την ψυχή της ανοιχτά και προχωράει, ενώ ο Κρατερός Κατσούλης τονίζει ότι δεν υπάρχει συνταγή στον έρωτα.

«Το θέμα είναι να είναι κανείς καλά με τον εαυτό του, καλά με τον άλλον, να μοιράζεται παρόμοιους στόχους, τρόπους, να κάνει καλή παρέα με τον άνθρωπό του, να υπάρχει συντροφικότητα», τονίζει.


Δείτε το βίντεο με φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας....


Πρώτη Ανάρτηση: 26/08/2010 - 17.03

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top