Στη θάλασσα με τους γιους τους, Α. Πάνια και Α. Ηλιάδη

Μπανάκια με την καλύτερη… παρέα

Στη θάλασσα με τους γιους τους, Α. Πάνια και Α. Ηλιάδη

Στην Καλαμάτα συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του HELLO την Αννίτα Πάνια και το μικρό της γιο Ανδρέα να απολαμβάνουν τα μπανάκια τους σε γνωστή παραλία της Μεσσηνίας.

Η Αννίτα μαζί με τον Νίκο Καρβέλα και τον γιο τους αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της παρουσιάστριας, μάζεψαν τις βαλίτσες τους και έφυγαν για το εξοχικό της Αννίτας στην Καλαμάτα.

Ο μικρός Ανδρέας, ο οποίος φυσιογνωμικά μοιάζει με τη μαμά του, φαίνεται ότι έχει πάρει όλες τις συνήθειες του μπαμπά Καρβέλα, αφού όση ώρα ήταν μέσα στο νερό δεν αποχωρίστηκε ούτε στιγμή τα μπλε ελεκτρίκ γυαλιά του, ακόμα κι όταν έκανε βουτιές!!!!

Ο Ν. Καρβέλας δεν ήταν μαζί με τη μαμά και το γιο, καθώς προτιμά να κάνει τα μπάνια του το βράδυ, όταν έχει δροσίσει, παρέα με τη σύζυγό του.

Τα μπάνια της με το γιο της έκανε όμως και η Αγγελική Ηλιάδη. Την προηγούμενη Κυριακή η γνωστή τραγουδίστρια πήρε τον μονάκριβο γιο της Μπαμπίνο και πήγαν για βουτιές στο Grand Resort Lagonissi. Οι δυο τους έφτασαν στην παραλία και αμέσως έβαλαν το αντηλιακό τους και βούτηξαν στο νερό.

Για περισσότερη από μισή ώρα κολύμπησαν στη θάλασσα και αμέσως μετά έπαιξαν στην παραλία.

Δείτε στιγμιότυπα από τις στιγμές χαλάρωσης της Αννίτας Πάνια και της Αγγελικής Ηλιάδη με τους γιους τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top