Τα μπάνια της Τ. Μπιρμπίλη στην Κίμωλο

Στιγμές χαλάρωσης για την… «πράσινη» υπουργό

Τα μπάνια της Τ. Μπιρμπίλη στην Κίμωλο

Την Κίμωλο επέλεξε φέτος το καλοκαίρι η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη για να περάσει λίγες μέρες ξεκούρασης, πριν επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Η κα Μπριμπίλη που είναι λάτρης της θάλασσας, περνούσε τις περισσότερες ώρες της ημέρας στην παραλία Μπονάτσα, στην οποία πήγαινε καθημερινά με τα πόδια από τη Χώρα, όπου έμενε.

Συντροφιά με καλούς της φίλους, έπαιζε στην παραλία και επισκεπτόταν συχνά μικρά ταβερνάκια του νησιού και κυρίως το «Κύμα», όπου επέλεγε για τη διατροφή της θαλασσινά και σαλάτες.

Η υπουργός Περιβάλλοντος παρέδωσε μαθ��ματα απλότητας με τις εμφανίσεις της στο νησί, κάτι όμως στο οποίο μας έχει συνηθίσει, αφού ακόμα και στην ορκωμοσία της είχε επιλέξει μια πολύ casual εμφάνιση.

Έτσι έκανε αρκετές βόλτες στα δρομάκια του νησιού με τις σαγιοναρίτσες της και τα απλά φορεματάκια της, ενώ στο νησί έφτασε με το πλοίο της γραμμής, όπως όλοι οι… κοινοί θνητοί.

Όταν όμως ήρθε η ώρα της επιστροφής, η κα υπουργός έφυγε με ελικόπτερο, για να μπορέσει να επιστρέψει εγκαίρως στα καθήκοντά της, αλλά να μη χάσει λεπτό και από τις διακοπές της.

Δείτε φωτορεπορτάζ από τις διακοπές της υπουργού Περιβάλλοντος, Τ. Μπιρμπίλη.

Πηγή: Ciao

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top