O Σάκης Ρουβάς έγινε… πιλότος!

Και ιπτάμενος και…gentleman!

O Σάκης Ρουβάς έγινε… πιλότος!

Ο Σάκης Ρουβάς είναι πολυτάλαντος και φροντίζει να μας το αποδεικνύει συνεχώς. Εκτός από το να χορεύει και να τραγουδά, ασχολείται με την ελεύθερη κατάδυση, μαθαίνοντας παράλληλα να πιλοτάρει και αεροπλάνο! Κάτι σαν ιπτάμενος και… Σάκης δηλαδή.


Η φωτογραφία του Σάκη κυκλοφορεί σε όλο το Διαδίκτυο με σχόλια του τύπου: «Ο Σάκης κολυμπά στα βαθειά νερά… και πετάει πολύ ψηλά!». Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως πολλές θαυμάστριες θα ήθελαν να πετάξουν με το Σάκη στη θέση του πιλότου!


Πριν από λίγες ημέρες, ο Σάκης συναντήθηκε στην Αντίπαρο με τον Τόμ Χάνκς. Όχι, δεν πήγε ούτε κολυμπώντας, ούτε πετώντας, αλλά προτί��ησε το σκάφος μιας και είχε την οικογένεια του μαζί.


Αφού απόλαυσε πρώτα τις οικογενειακές του διακοπές , επισκέφθηκε και το απόρθητο φρούριο δίπλα στη θάλασσα όπου μένει ο Τομ Χανκς μιας και οι δυο άντρες συνδέονται με φιλικές σχέσεις εδώ και χρόνια.


Η συνάντηση τους κράτησε μια ολόκληρη μέρα και έτσι βρήκαν την ευκαιρία να «τα πουν» οι δυο τους μετά από καιρό. Μετά ο Σάκης αναχώρησε με το σκάφος του για Μύκονο, όπου στις 27 Αυγούστου περιμένουν όλοι την εμφάνιση του στο Gay Festival.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top