Το ζεϊμπέκικο του Φίλιππου για τον αδερφό του

Εικόνες από το πάρτυ του Νικόλαου την παραμονή του γάμου

Το ζεϊμπέκικο του Φίλιππου για τον αδερφό του

Μέχρι το πρωί διασκέδασε ο Νικόλαος και τα αδέλφιά του το τελευταίο βράδυ πριν το γάμο του, ενώ τα βλέμματα τράβηξε ο μικρότερος γιο της οικογένειας, Φίλιππος με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε. Ο βενιαμίν της οικογένειας έκλεψε την παράσταση στις φεγγαρόλουστες Σπέτσες, χορεύοντας το «Άγαλμα» του Γιάννη Πουλόπουλου.

Ντυμένος απλά με ένα γαλάζιο πουκάμισο, ο Φίλιππος έφτασε σε νυχτερινό κέντρο του νησιού μαζί με τον αδελφό της Τατιάνας κι από την αρχή δεν σταμάτησε να γελάει κα�� να πειράζει τους πάντες, ενώ τράβηξε όλα τα βλέμματα με το κέφι του, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η βραδιά άρχισε με τον ίδιο να ρίχνει τις ζεϊμπεκιές του, συνεχίστηκε με παλαμάκια και σφυρίγματα για την υπόλοιπη παρέα που διασκέδαζε μαζί του και έκλεισε με ένα κεφάτο χασαποσέρβικο και πολύ τραγούδι.

Το γλέντι του Φίλιππου άρχισε λίγο μετά το δείπνο που είχε δώσει ο γαμπρός Νικόλαος για τους υψηλούς καλεσμένους του σε γνωστό ρεστοράν του νησιού. Ο γαμπρός δεν κάθισε στιγμή, αφού μιλούσε και χαιρετούσε τους καλεσμένους του, ενώ παράλληλα συντόνιζε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την τελετή από το κινητό του τηλέφωνο.

Όσο για τον μεγάλο του αδελφό, τον Παύλο, φρόντιζε να περνάνε καλά οι καλεσμένοι της οικογένειας που έφυγαν στο τέλος με χαμόγελα και οι κυρίες με ένα κομψό μπουκέτο με λουλούδια στο χέρι.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Star από το πως διασκέδασε η παρέα του Νικόλαου στις Σπέτσες την παραμονή του γάμου, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον μικρότερο αδελφό της οικογένεια Φίλιππο να ξεχωρίζει για τις χορευτικές του ικανότητες...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top