Το λαμπερό κοκτέιλ πάρτι κάτω από την πανσέληνο στις Σπέτσες!!!

Δείτε τις αφίξεις στο «κόκκινο χαλί», παραμονή του γάμου...

Το λαμπερό κοκτέιλ πάρτι κάτω από την πανσέληνο στις Σπέτσες!!!

Eνα λαμπερό κοκτέιλ πάρτι έκανε το μελλόνυμφο ζευγάρι στο «Ποσειδώνιο» στις Σπέτσες, κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο, προκειμένου να γιορτάσει με τους πολυπληθείς προσκεκλημένους του, ένα εικοσιτετράωρο πριν την τέλεση του πολυαναμενόμενου γάμου του. Πλήθος κόσμου, πολλών γαλαζοαίματων συμπεριλαμβανομένων, παραβρέθηκε σε αυτό.

Το κόκκινο χρώμα ήταν αυτό που κυριαρχούσε, τόσο στις ενδυματολογικές επιλογές πολλών προσκεκλημένων, όσο και με τα κοκτέιλ με δροσερή καλοκαιρινή γεύση φράουλας που πηγαινοέφερναν νεαρές σερβιτόρες. Το μόνο που έλειπε ήταν το κόκκινο χαλί, ωστόσο τέτοια ήταν η ατμόσφαιρα στην είσοδο του χώρου όπου παρατέθηκε το κοκτέιλ πάρτι, θυμίζοντας κάτι από την λάμψη των κανών και του Χόλιγουντ.

Στον διάδρομο και κάτω από διακριτικά αλλά δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, δεκάδες φωτογράφοι από όλον τον κόσμο βρίσκονταν για να απαθανατίσουν τους λαμπερούς καλεσμένους του μελλόνυμφου ζεύγους. Δείτε την άφιξη της βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας, του πρίγκιπα της Ισπανίας Φελίππε και της συζύγου του Λετίθιας αλλά και του αδερφού του γαμπρού Παύλου και της συζύγου του Μαρί Σαντάλ, έτσι όπως μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top