Ποια είναι η Μις Υφήλιος;

Μάθετε λεπτομέρειες για την 22χρονη καλλονή

Ποια είναι η Μις Υφήλιος;

Μις Υφήλιος στέφθηκε η 22χρονη Χιμένα Ναβαρέτ που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικό. Η Ναβαρέτ που ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 15 της χρόνια σπούδασε παράλληλα και Διατροφολογία, παίρνοντας μέρος σε πολλούς Διαγωνισμούς Ομορφιάς. Η Χιμένα, είναι η δεύτερη Μεξικανή που κερδίζει τον τίτλο « Miss Universe» μετά τη Λουπίτα Τζόουνς που είχε στεφθεί το 1991.


Η 22χρονη καλλονή κατάφερε να βγάλει «εκτός μάχης» τις 82 διαγωνιζόμενες, ανάμεσα τους και την δική μας Άννα Πρέλιεβιτς που συμμετείχε στο διαγωνισμό. Η Χιμένα φαινόταν εξαρχής αποφασισμένη να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο ώστε μέσω αυτού να π��οωθήσει την χώρα της: «Θέλω όλος ο κόσμος να μάθει για τη χώρα μου και τους ανθρώπους της» δήλωσε η ίδια μετά τη νίκη της, συνεχίζοντας : «Φαντάζομαι πως όλοι στο Μεξικό θα έχουν τρελαθεί τώρα από τη χαρά τους. Είμαι πολύ περήφανη και πιστεύω πως είναι και αυτοί».


Η Ναβαρέτ, πήρε μέρος στον διαγωνισμό φορώντας μια κατακόκκινη μακριά τουαλέτα, ενώ εμφανίστηκε με βιολετί μαγιό προχωρώντας όλο αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα του διαγωνισμού. Εντύπωση έκανε η απάντηση που έδωσε η καστανή καλλονή επί σκηνής όταν ρωτήθηκε για το Διαδίκτυο: « Αν και στις μέρες μας είναι απαραίτητο, πιστεύω ότι οι γονείς πρέπει να προσπαθήσουν να διασφαλίσουν τις οικογενειακές αξίες».


Μάλιστα, αμέσως μετά τη στέψη της δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερώτηση Ισπανόφωνων δημοσιογράφων για το νέο μεταναστευτικό νόμο της Αριζόνα: «Κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να επιβάλλει τους νόμους της, αλλά σας λέω πως οι Μεξικανοί και οι Λατίνοι που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι που θέλουν να βελτιώσουν το επίπεδο ζωής τους».


Η Χιμένα, εκτός από τον τίτλο, κέρδισε και ένα τεράστιο χρηματικό βραβείο, ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, ένα χρόνο υποτροφία στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, καθώς και πολλά κοσμήματα, ρούχα και παπούτσια.


Την τελετή, η οποία μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο, παρακολούθησαν πάνω από 600 εκατομμύρια τηλεθεατές και παρουσίασαν η Νάταλι Μοράλες του NBC και ο τραγουδιστής της ροκ, Μπρετ Μάικλς. Ανάμεσα στους κριτές του διαγωνισμού ήταν ο ηθοποιός Γουίλιαμ Μπόλντγουιν, η ηθοποιός Τζέιν Σέιμουρ και το τοπ μόντελ Νίκι Τέιλορ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top