Διάσημοι stars με τα δικά τους νησιά!!!!

Τα… λεφτά δεν κρύβονται

Διάσημοι stars με τα δικά τους νησιά!!!!

Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα λαμπερά αστέρια του Hollywood να κατοικούν σε υπερπολυτελή σπίτια, να οδηγούν πανάκριβα αυτοκίνητα και να ζουν μια ζωή μέσα στη χλιδή.

Τώρα λοιπόν σας παρουσιάζουμε τους stars που πήγαν ένα βήμα παραπέρα και έχουν και το δικό τους νησί παρακαλώ!!!!

Πρώτος και καλύτερος ο Johnny Depp. Ο γοητευτικός ηθοποιός ερωτεύτηκε τις Μπαχάμες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των «Πειρατών της Καραϊβικής» και είπε: «μωρέ δεν αγοράζω ένα νησάκι έτσι να μου βρίσκεται;» Έσκασε λοιπόν 3,6 εκατ. δολάρια για να αγοράσει το μικρό νησάκι Pond Cay, έκτασης 45 στρεμμάτων.

Το νησί διαθέτει ιδιωτικό λιμάνι, μία λιμνούλα τριγυρισμένη από φοίνικες και ��ξι παραλίες με χρυσαφένια άμμο.

Περίπου 2,4 εκατ. δολάρια ξόδεψε ο Leonardo Di Caprio για να αγοράσει το νησί Blackadore Cay, το οποίο φιλοδοξεί να μετατρέψει σε ένα οικολογικό θέρετρο στο οποίο θα μπορούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Η Shakira έχει αγοράσει ένα νησί… 700 στρεμμάτων!!!!

Η Λατίνα τραγουδίστρια έδωσε 16 εκατομμύρια για να αγοράσει έναν επίγειο παράδεισο στο Bonds Cay μαζί με τους πολύ καλούς της φίλους, το Roger Waters των Pink Floyd και τον Alejandro Sanz.

Το 2008 ένας ακόμα star αποφάσισε να αποκτήσει το δικό του ιδιωτικό νησάκι. Ο λόγος για τον Ricky Martin που αγόρασε ένα νησί ανοιχτά της ακτής Angrados Reis στη Βραζιλία, αξίας έξι εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο όπως έχει πει είναι το ησυχαστήριό του.

Ιδιωτικό νησάκι και για τον Mel Gibson, ο οποίος τώρα τελευταία έχει και πολλούς λόγους για να θέλει να απομονωθεί. Και τι καλύτερο μέρος από το νησί Mago στο σύμπλεγμα των νησιών Φίτζι, έκτασης 8,4 τετραγωνικών μιλίων το οποίο αγόρασε το 2005, δίνοντας 15 εκατ. δολάρια.

Μέσα στη μέση του Κεμπέκ, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, έχει αγοράσει ένα νησί και η Celine Dion. Στο νησί υπάρχει ένας κάστρο γαλλικού ρυθμού, με πανύψηλους φράχτες για να κρατούν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Nicolas Cage πάλι, μπορεί να έχει οικονομικά προβλήματα, όμως το νησάκι του το έχει. Έσκασε μάλιστα για να το αποκτήσει 3 εκατ. δολαριάκια, αλλά φαίνεται ότι είναι αρκετά στριμωγμένος οικονομικά και γι΄ αυτό αναζητά αγοραστή.

Δύο ακόμα celebrities που έχουν το δικό τους νησί είναι ο Eddie Murphy, που έχει αγοράσει και αυτός ένα νησάκι στις Μπαχάμες, αλλά και ο David Copperfield, ο οποίος επέλεξε την ίδια περιοχή για να κάνει τις επενδύσεις του.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top