Τι δουλειά έχει η Shakira μέσα σ’ ένα σιντριβάνι;

Τι έπαθε η Λατίνα star;

Τι δουλειά έχει η Shakira μέσα σ’ ένα σιντριβάνι;

Στη Βαρκελώνη βρέθηκε για τα γυρίσματα του νέου της video clip η sexy Shakira και τους τρέλανε όλους!!!!

Γιατί η Λατίνα super star στα διαλείμματα των γυρισμάτων της, αποφάσισε να το παίξει easy rider και να κάνει βόλτα στην μαγική πόλη με μια Χάρλεϊ. Το περίεργο όμως δεν είναι αυτό.

Όταν την πήραν πρέφα οι θαυμαστές της άρχισαν να κάνουν σαν τρελοί, οπότε κι εκείνη, πάρκαρε τη Χάρλεϊ και όπως ήταν με το δερμάτινο κολλητό της παντελόνι και το top από το τιρκουάζ μπικίνι της άρχισε να τους αγκαλιάζει και να τους φιλά, λες και ήταν καρδιακοί της φίλοι που τους συνάντησε μετά από καιρό.

Όλοι όμως έμειναν κάγκελο όταν η Shakira βούτηξε μέσα σε ένα σιντριβάνι και παρέα με τους θαυμαστές της άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς του νέου της τραγουδιού «Loca», που στα ισπανικά σημαίνει «Τρελή»!!!!

Άρπαξε λοιπόν ένα κασετόφωνο και άρχισε να κουνά, αυτούς τους γοφούς που σε κάθε τους λίκνισμα ανάβουν φωτιές, και να απολαμβάνει τη συντροφιά των θαυμαστών της.

Σου λέει πραγματικό πάρτι έκανε. Τι σταριλίκια και σνομπισμοί; Η Shakira δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Αυτά να τα βλέπουν κάτι εγχώρια… «αστεράκια» που έχουν καβαλήσει ένα καλάμι νααααα, με το συμπάθιο και το παίζουν πολύ δύσκολοι όταν κυκλοφορούν στο δρόμο!!!

Απολαύστε τη Shakira να χορεύει μέσα στο σιντριβάνι μαζί με τους fans της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top