Διακοπές στην Αντίπαρο για τον Έρος Ραματζότι!

Παρέλαση αστέρων στο νησί του Αιγαίου

Διακοπές στην Αντίπαρο για τον Έρος Ραματζότι!

Φέτος οι celebrities ψήφισαν ελληνικά νησιά!!!!

Ένας ακόμα διάσημος που επέλεξε να περάσει στιγμές χαλάρωσης με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου είναι και ο Έρος Ραματζότι.

Ο Ιταλός τραγουδιστής… πετάχτηκε με ελικόπτερο μέχρι την Αντίπαρ��, όπου σύμφωνα με τα… λαγωνικά του νησιού θα μείνει μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Ο Έρος έκανε μια στάση στη Μύκονο και μετά επέλεξε κάτι πιο ήσυχο για να ξεκουραστεί από τα φώτα και τους παπαράτσι. Νοίκιασε λοιπόν με την παρέα του μια βίλα στο νησί, απομονωμένη από τον κόσμο, με την πισίνα της και όλα τα καλά της!!!!

Μέχρι και δικό του σεφ έχει για να μην του λείψουν οι ιταλικές σπεσιαλιτε!!!

Αλλά πολλές δημόσιες εμφανίσεις δεν κάνει. Όπως λένε κάτοικοι του νησιού δεν θέλει πολλά πάρε δώσε με κόσμο και προτιμά να απολαμβάνει τις ανέσεις της βίλας.

Στην Αντίπαρο όμως αυτήν την περίοδο βρίσκεται, όπως άλλωστε σχεδόν κάθε καλοκαίρι, και ο Τομ Χανκς με την Ελληνοαμερικανίδα σύζυγό του.

Το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood έχει σπίτι στο νησί και το επισκέπτεται κάθε χρόνο μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Μάλιστα αυτοί, σε αντίθεση με τον Έρος δεν φοβούνται να κυκλοφορήσουν στα σοκάκια της Αντίπαρου και είναι πάντοτε με το χαμόγελο στα χείλη όταν τους μιλούν οι κάτοικοι του νησιού.

Αυτά είναι… Μπροστά στα ελληνικά νησιά, τύφλα να’ χει το Hollywood.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top